2777
2789
Avonturkish مثلا سایه ۱۲۰ تایی مک رو گذاشته ۶۰

عزیزم اونا فیک هستن.من برا عروسی داداشم میخاستم سایه بگیرم آقاهه گفت دوس داری مک بدم ارزونشو ولی اصل نیس.منم نگرفتم .همون تکیا رو خریدم.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
نمیدونم عزیزم..ولی اگه فک می کنی زیاد کاربردی نداره و خیلی استفاده نمی کنه خوب نیست اخه مثلا من دودی ...

احتمالا همون دوميه بگيرم اينجا هم اكثرا گفتن دومي

مرسي از راهنماييت❤️❤️

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اونا فیک هستن.من برا عروسی داداشم میخاستم سایه بگیرم آقاهه گفت دوس داری مک بدم ارزونشو ولی اصل ...

باز خوبه گفت اصل نيست معمولا به اسم اصل ميفروشن

Avonturkish مثلا سایه ۱۲۰ تایی مک رو گذاشته ۶۰

واي الان رفتم تو پيجش اصلا خريد نكن ازش سايه huda beauty كه خيلي گرونه و من تو پيجاي ديگه ميبينم ٣٧٠ زده ٢٨ تومن تازه اصلا تركيب پالتشم فيكه huda beauty اصلا اون تركيبو نداره

احتمالا همون دوميه بگيرم اينجا هم اكثرا گفتن دومي مرسي از راهنماييت❤️❤️

بهار الان که نگاه میکنم اولیه تنوعش بالاس..

ببین اگه اون دودیارو داری اولیه تنوعش زیاده ولی بازم خودت انتخاب کن😍😄

بهار الان که نگاه میکنم اولیه تنوعش بالاس.. ببین اگه اون دودیارو داری اولیه تنوعش زیاده ولی بازم خو ...

رنگاي تكيشو دارم ولي خيلي جنسشون بده مثلا سايه سياهو كه ميزنم با اينكه كلي براش و ميتكونم و فوت ميكنم باز آخرش كل صورتم سياه ميشه واسه همين ميخواستم يه چي بگيرم كه خيلي قابل استفاده باشه واسه همين از دوميه خيلي خوشم اومد ولي هي اوليه رو نگاه ميكنم ميگم آخه ببين چي گوگوليه دلت مياد نخريش؟😭احتمالا دوميه رو الان بگيرم اوليه رو بزارم ٦ ٧ ماه ديگه بگيرم

رنگاي تكيشو دارم ولي خيلي جنسشون بده مثلا سايه سياهو كه ميزنم با اينكه كلي براش و ميتكونم و فوت ...

پس همون دومی رو بگیر ..بیشتر استفاده میشه بعد گول زننده هم هست اخه میگیری بخاطر گوگولی بودنش بعد استفاده نمیشه حرص ی خوری..

پس همون دومی رو بگیر ..بیشتر استفاده میشه بعد گول زننده هم هست اخه میگیری بخاطر گوگولی بودنش بعد است ...

آره ولي كاش رنگاي دوميه رو داشتم اونوقت اوليو ميگرفتم

مررسی عزیزم😘😘 بهار مارکاشون رو که داری توی دیجی کالا هم نگاه کن ببین چنده

خواهش❤️

چندبار نو نت سرچ كردم نياور ديجي كالا خيلي ماركاي لوازم آرايشش كمن