الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واااای دومی...جووون... سایه های شاینش خیلی نازه رنگاش... ب نظر من ک دومی کاربردی تره و رنگاش شیک تره... مثلا طلایی شاینش پشت پلک خیلی ناز میشه و جدید و شیک... دیگه زرد و بنفش بنظرم خز شده... من عاشق دومی شدم... چنده قیمتش؟؟؟؟؟؟
دومیه کاربردی تره ..همه جا میتونی استفاده کنی ولی مشکلش اینه رنگاش خیلی شبیهن و تفاوتشون انچنان مشخص نیست..اولیه میتونی از رنگای مات ترش برا روزمره استفاده کنی...راستی مگه چند هستن که اولی 100 گرونتره😮😮😦
اولی درسته همیشه استفاده نمیشه ولی خوب تنوع رنگاش بیشتره برا عروسی ومجالس بیشتر بدردت میخوره.چن تا از رنگای دومی هم توش هس.من اولی رو پیشنهاد میدم.دومی خیلیاش اصلا بدرد نمیخوره.ولی من خودم هرسری با لباسام بخام ست کنم ازین تکی هامیخرم.
خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
منم معمولا همون سايه ها رو ميزنم ولي اوليه خيلي رو دلم مونده ولي ميدونم بگيرمش زياد نميتونم استفاده ...
نمیدونم عزیزم..ولی اگه فک می کنی زیاد کاربردی نداره و خیلی استفاده نمی کنه خوب نیست اخه مثلا من دودی رو دوس دارم که اصلا نیست توی اولی ..ولی بازم هرکدوم رو دوس داری بگیر😍😘