2777
2789
اوليه به نظرم خيلي خوشگله ولي رنگاش بيشتر قابل استفاده واسه مهموني و ايناس دوميه به نظرم كاربردي تر ...

دومی

یه کانال تو تل گرام هس لوازم ارایش میفروشه قیمتاش خوبه

نظرات خریدار ها رو هم که نشون میده راضی بودن

میخوای بهت بدم؟

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگاش جیغه برای سایه های معمولی و خیلی مناسب نیست ولی دومی هم میشه ساییه دودی خوبی زد هم سایه قهوه ا ...

منم معمولا همون سايه ها رو ميزنم ولي اوليه خيلي رو دلم مونده ولي ميدونم بگيرمش زياد نميتونم استفاده ش كنم قيمتشم از اوناي ديگه ١٠٠تومن بيشتره

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember
دومی یه کانال تو تل گرام هس لوازم ارایش میفروشه قیمتاش خوبه نظرات خریدار ها رو هم که نشون میده راض ...

منم از يه كانال دارم ميگيرم ولي آره بفرس💕

واااای دومی...جووون... سایه های شاینش خیلی نازه رنگاش... ب نظر من ک دومی کاربردی تره و رنگاش شیک تره... مثلا طلایی شاینش پشت پلک خیلی ناز میشه و جدید و شیک... دیگه زرد و بنفش بنظرم خز شده... من عاشق دومی شدم... چنده قیمتش؟؟؟؟؟؟

سومی.خوب سلیقه ایه.ببین بیشتر چه رنگایی استفاده میکنی

از دوميه ميدونم بيشتر استفاده ميكنم ولي گفتم قبل از خريد ببينم نظر بقيه چيه

واااای دومی...جووون... سایه های شاینش خیلی نازه رنگاش... ب نظر من ک دومی کاربردی تره و رنگاش شیک تره ...

آره خيلي خوبه

٢٩٥

دومیه کاربردی تره ..همه جا میتونی استفاده کنی ولی مشکلش اینه رنگاش خیلی شبیهن و تفاوتشون انچنان مشخص نیست..اولیه میتونی از رنگای مات ترش برا روزمره استفاده کنی...راستی مگه چند هستن که اولی 100 گرونتره😮😮😦

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢

اولی درسته همیشه استفاده نمیشه ولی خوب تنوع رنگاش بیشتره برا عروسی ومجالس بیشتر بدردت میخوره.چن تا از رنگای دومی هم توش هس.من اولی رو پیشنهاد میدم.دومی خیلیاش اصلا بدرد نمیخوره.ولی من خودم هرسری با لباسام بخام ست کنم ازین تکی هامیخرم.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
Avonturkish مثلا سایه ۱۲۰ تایی مک رو گذاشته ۶۰

مرسي❤️

ولي آخه اگه خيلي ارزون باشه معمولا فيكه البته من مك و نميدونم قيمتاش چطوريه ولي رژ و خط چشم فيكشو بهم انداختن نابود بودن

دومیه کاربردی تره ..همه جا میتونی استفاده کنی ولی مشکلش اینه رنگاش خیلی شبیهن و تفاوتشون انچنان مشخص ...

اوليه٣٧٠

دومي ٢٩٥

سومي فك كنم ٢٨٠

اولی درسته همیشه استفاده نمیشه ولی خوب تنوع رنگاش بیشتره برا عروسی ومجالس بیشتر بدردت میخوره.چن تا ا ...

تكي هايي كه من ميگيرم معمولا اصلا رنگ نميدن يا زيادي پودرين

منم معمولا همون سايه ها رو ميزنم ولي اوليه خيلي رو دلم مونده ولي ميدونم بگيرمش زياد نميتونم استفاده ...

نمیدونم عزیزم..ولی اگه فک می کنی زیاد کاربردی نداره و خیلی استفاده نمی کنه خوب نیست اخه مثلا من دودی رو دوس دارم که اصلا نیست توی اولی ..ولی بازم هرکدوم رو دوس داری بگیر😍😘