2777
2789
عنوان

بالاخره پول رو دادم به پدر و مادرم

324 بازدید | 14 پست

من یه مقدار پول رو برای انجام یه کار مهمی پس‌انداز کرده بودم، اما متاسفانه توی خونه هیچ امنیتی نداشتم. یعنی پدرم هر روز میومد از این پول بر می‌داشت با وجود اینکه میدونست این پول رو برای کار مهمی پس انداز کردم. ولی من زیاد جدی نگرفتم. آخه پدر و مادرم رو خیلی دوست دارم. ولی واقعا به این پول نیاز داشتم با خودم گفتم میرم کار پیدا میکنم به پدر و مادرم هم از حقوقم بهشون میدم. ولی این پول رو نیاز داشتم و نباید خرج میشد. به پدرم گفتم پدرم گفت باشه. اما چون بهش اعتماد نداشتم به مادرم گفتم پولم رو برداره. مادرم گفت باشه. اما یک هفته بعد دیدم که نصف پول ها نیست. بعد فهمیدم مادرم رفته قشنگ جای پول ها رو به بابام گفته. منم متاسفانه یه خورده اعصابم خورد شد رفتم همه پول ها رو ریختم تو خونم گفتم اینم از این. همشون برای خودتون. گور بابای پس انداز. وقت دست از سر من بردارید. به نظرتون کارم خیلی اشتباه بود؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تومن پول بود ؟ با بانک و حساب بانکی آشنایی نداری؟

دقیقااا

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

پول نقد واسه خرج کردنه خب تو کارت نگه میداشتی دختر خوب

به خدا حق یا شماست اما من نمیدونستم که توی خونه‌مون امنیت ندارم. آخه من فقط به پدر و مادرم اعتماد داشتم