2777
2789
عنوان

دندونم یجوری درد میکنه

83 بازدید | 14 پست

که هیچ جوره خوب نمیشه

منه کثافت از دندونپزشکی میترسم

بعد این بلا اومده سرم

درست رو کانال عصبیه

چرا هیچی اثر نمیکنه

چیکار کنم الانننن

دنتول گذاشتم خوب نمیشههه

چیزی بلدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا اب نمک غرغره کن یا نمک بریز رو دندونت

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

فعلا برای دردش ی نوافن بخور بعدم اموکس سیلین و مترانیدازول هر ۸ مترانیازولت دوتا بخور تا اثر کنه ی س روز طول میکشه تا خوب بشه تو این ۳ روز با مسکن دردت رو اروم کن منم تو این وضعیتم دیروز رفتم دوتا عصب کشی یدونه هم کشیدم فرداش ی ور صورتم کامل ورم کرده هووف من خیلی وقته همش با درد دندون دارم کلنجار میخرم خستههه شدم

اگر بار اولته با اموکسی سیلین و مترونیدازول خوب میشه ولی خوب شد برو دندونپزشکی چون عفونت دندون خوب ن ...

از بس قرص اینا خوردم 

قلبم تیر میکشه

خیلی ضرر دارن برام اموکسی سیلین اینا

الان مترانیدازول خوردم

دنتول اثر نکرد ،ژلوفن سوراخ کردم ریختم روش

بعدم آب نمک کردم 

هووووف

از دندونپزشکی میترسم

ولی باید برمممم حتما

دندونم نیاز ب جراحی داره متاسفانه رو عصبه

فعلا برای دردش ی نوافن بخور بعدم اموکس سیلین و مترانیدازول هر ۸ مترانیازولت دوتا بخور تا اثر کنه ی س ...

نمیخام قرص بخورم دیگه

قلبم تیر میکشه نمیتونم‌نفس بکشم

کاش منممم مث ادم میرفتم دکتر بکشه این بی صابوووو

دردش میزنه ب گوشم

مثلا چیا

ببین من تمام عمرم دندونپزشکی بودم چیزی نیست که بخوای بترسی فقط دکتر باتجربه خوب انتخاب کن بعد هم عفتونت دندون. میتونع باعث مرگ بشه اصلا سرسری نگیر دور از جون میمیزی دیگه بدتر این امپولشم دردی نداره فردا برو 

سلام تاپیک اخرتون رو خوندم 

یه مشا ور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه میده

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4