2777
2789

آخرین باری که انقد حالم بد بوده باشه رو یادم نمیاد:)🙃 

حس پوچی، حس بی ارزشی، حس چسب زخم بودن🙂

فقط تعریف میکنم که خالی شم🙃 دارم از درون از هم میپاشم

شغل قبلیش تو یه شهرستان بی امکانات (تقریبا روستا) بود که همونجا با این دختره آشنا میشن که دختره هم اهل همون روستا بوده، بعد اینکه جدا میشن اکس من ترفیع شغلی میگیره و میاد شهری که من هستم (درجه شغلیش خیلی بالا رفته بود اینجا).

برام اون اوایل آشناییمون تعریف میکرد که انقد دختره رو دوس داشته که حتی حاضر بوده با وجود اینکه میدونسته اون دختر هیچوقت مادر نمیشه باهاش بمونه و ازدواج کنه (میگف عاشق دختربچه بودمو هستم ولی به خاطر اون از بچه هم گذشتم)

خلاصه من که اینارو فهمیدم حس کردم که هنوز فکرش پیش اکسشه و‌خواستم رابطه رو تموم کنم اما…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما با هزار اصرار و التماس و گل و کادوهای گرون قیمت سعی کرد قانعم کنه که پرونده رابطه قبلیش برای همیشه بسته شده و قصدش در مورد من جدیه (هه🙂)

منم خواستم بهش یه فرصتی بدم که خودشو ثابت کنه

اما غافل از اینکه این آدم قبلا یه بار با یکی دیگه ازدواج کرده بوده و طلاق گرفته بوده، و اینکه رگ خواب خانومارو خیلی خیلی خوب بلد بود و تو این زمینه با کلی تجربه استادی بود برا خودش

و من… من اولین رابطه کل زندگیم بود🙂 و اونم اینو میدونست…

کمی از رابطه که گذشت ازم رابطه ی نصفه نیمه خواست (جوری که فقط …حفظ شه) 

بارها باهم بحث‌کردیم سر این موضوع و من هر سری درخواستشو رد میکردم، تا اینکه یه روز بدون اینکه چیزی بگه یهو غیبش زد:)