2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما درد هم داری علائمت چیه؟

الان هیچ دردی ندارم اما قبل پری پاهام سفت شده بود و تخمدونام و پهلوم تیر میکشید و لکه بینی قهوه ای 

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
الان هیچ دردی ندارم اما قبل پری پاهام سفت شده بود و تخمدونام و پهلوم تیر میکشید و لکه بینی قهوه ای&n ...

منم خیلی زیر دلم سمت راست تیر میکشه درد پری رو ندارم ولی پاهام و کمرم ضعف داره سر گیجه هم دارم 

خوب اونم دیر تر امتحان کن .من کلن سابقه نداشته عقب بندازم الان ماه دوم اقدامم

من نهایتا 1_2 عقب انداختم اونم فقط از وقتی که اقدام کردم نامنظم شدم.منم ماه سوم اقدامم 

منم خیلی زیر دلم سمت راست تیر میکشه درد پری رو ندارم ولی پاهام و کمرم ضعف داره سر گیجه هم دارم 

منم دردم شبیه پری نبود.من از روزی که اقدام کردم توهم بارداری گرفتم همش حالت تهوع دارم خخخخخ

منم دردم شبیه پری نبود.من از روزی که اقدام کردم توهم بارداری گرفتم همش حالت تهوع دارم خخخخخ

منم شوهرم همش میگه توهم داری 😃😃😃به زور راضیش کردم برم آزمایش هر چی گفت بزار دیرتر برو به حرفش نکردم ضد حال خوردم 😂😂😂

منم شوهرم همش میگه توهم داری 😃😃😃به زور راضیش کردم برم آزمایش هر چی گفت بزار دیرتر برو به حرفش نکر ...

من تا میگم حالت تهوع دارم شوهرم میگه تو ماه قبل تهوعت بدتر بود که الکی توهم نزن