واقعا خجالت و شرم نمی کنید از رفتارتون و سیاست مزخرف این سایت مسخرتون !!!
بجای تشکر از کاربرایی مثل من که میایم کلی زحمت می کشیم وقت میذاریم مطالب مفید جمع آوری می کنیم تایپ می کنیم و تو سایت شما قرار میدیم برای آگاهی جمعی، بدون هیچ صحبت و تذکری منطقی، یک مرتبه بی خبر یک ماه تعلیقی میزنین ؟ که چی مثلا ؟ میخواین یه انسان بالغ و محقق رو تنبیه کنین ؟ یه تذکر هم برای اختلاف سلیقه کافی بود ،اونم به خاطر یه تاپیک که در قالب داستان در مورد مطالعه مادران برای آمادگی تربیت جنسی بچه های نوجونشون برای یه مشکل شایع بود ؟ مشکل کمیه ؟ لابد بچه های شما بهش مبتلا نمیشن !! عجب
پس تاپیکای شب جمعه ای نی نی سایت که رختخواب کاربرا وسط پهن میشه رو کاری ندارین چون اوج بازدید برای تبلیغ و پوله
بعد می بینم یه عده شنیع ترین تاپیکا رو میزنن و همه رو مسخره ی خودشون می کنن ولی کسی کاری به کارشون نداره ؟
مگه من وقت و سرمایه امو از سر راه آوردم برم خط جدید بخرم بیام به خاطر بیسوادی نی نی یارهای شما و سلیقه ای رفتار کردنشون مجدد تو سایتتون ثبت نام کنم ؟
شما مثل اینکه یه مشت تاپیک بازی دوست دارین تو سایت راه بیفته که فقط بتونین تبلیغ بگیرین برای پول !!
خیلی براتون متاسفم همچین سایت قدیمی که می تونست فرهیخته بشه انقدر بی لول و بی درو پیکر شده که با روح و روان خیلی از کاربرای باسواد بازی می کنین فقط برای پول چون واقعا من تو این یک ماه اذیت شدم به خاطر این حرکت زشت و زنندتون و اون مطالبی که با شوق آماده کرده بودم رو برای خالی کردن حرصم پاک کردم چون دستم کوتاه شده بود از اینکه بتونم اعتراضی داشته باشم و جواب قانع کننده ای بشنوم و شما هم دقیقا همینو میخواستین و به مقصودتون رسیدین
حرفی ندارم چون اون قدری شخصیت ندارید حتی برای حفظ من و امثال من دلجویی کنید یا امتیازی برای موندگاریمون تو سایت قائل بشید دلمون خوش باشه
متاسفم براتون
متاسفم که همچین بستری دست امثال شماست