2777
2789

واقعا خجالت و شرم نمی کنید از رفتارتون و سیاست مزخرف این سایت مسخرتون !!!

بجای تشکر از کاربرایی مثل من که میایم کلی زحمت می کشیم وقت میذاریم مطالب مفید جمع آوری می کنیم تایپ می کنیم و تو سایت شما قرار میدیم برای آگاهی جمعی، بدون هیچ صحبت و تذکری منطقی، یک مرتبه بی خبر یک ماه تعلیقی میزنین ؟ که چی مثلا ؟ میخواین یه انسان بالغ و محقق رو تنبیه کنین ؟ یه تذکر هم برای اختلاف سلیقه کافی بود ،اونم به خاطر یه تاپیک که در قالب داستان در مورد مطالعه مادران برای آمادگی تربیت جنسی بچه های نوجونشون برای یه مشکل شایع بود ؟ مشکل کمیه ؟ لابد بچه های شما بهش مبتلا نمیشن !! عجب 

پس تاپیکای شب جمعه ای نی نی سایت که رختخواب کاربرا وسط پهن میشه رو کاری ندارین چون اوج بازدید برای تبلیغ و پوله 

بعد می بینم یه عده شنیع ترین تاپیکا رو میزنن و همه رو مسخره ی خودشون می کنن ولی کسی کاری به کارشون نداره ؟

مگه من وقت و سرمایه امو از سر راه آوردم برم خط جدید بخرم بیام به خاطر بیسوادی نی نی یارهای شما و سلیقه ای رفتار کردنشون مجدد تو سایتتون ثبت نام کنم ؟

شما مثل اینکه یه مشت تاپیک بازی دوست دارین تو سایت راه بیفته که فقط بتونین تبلیغ بگیرین برای پول !!

خیلی براتون متاسفم همچین سایت قدیمی که می تونست فرهیخته بشه انقدر بی لول و بی درو پیکر شده که با روح و روان خیلی از کاربرای باسواد بازی می کنین فقط برای پول چون واقعا من تو این یک ماه اذیت شدم به خاطر این حرکت زشت و زنندتون و اون مطالبی که با شوق آماده کرده بودم رو برای خالی کردن حرصم پاک کردم چون دستم کوتاه شده بود از اینکه بتونم اعتراضی داشته باشم و جواب قانع کننده ای بشنوم و شما هم دقیقا همینو میخواستین و به مقصودتون رسیدین 

حرفی ندارم چون اون قدری شخصیت ندارید حتی برای حفظ من و امثال من دلجویی کنید یا امتیازی برای موندگاریمون تو سایت قائل بشید دلمون خوش باشه 

متاسفم براتون 

متاسفم که همچین بستری دست امثال شماست 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

صحیح 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از علی حسن بود 

گلدسته در چمن بود 

عالی فرمایش کردی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یا کاربرهایی ک بی دلیل فحاشی میکنن رو کاری ندارن کسی رو لغو کاربری میکنن ک فحش خورده

خیلی دلم میخواد با نی نی یار رو در رو بشم

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

فقط بلدن بی‌دلیل تعلیق کنن!

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

عالی فرمایش کردی گل

فدای تو بشم من 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

پنجه در پنجه 

فیس در فیس 

ولی گلم خب داری همین دو دقیقه پیش تاپیک جنسی اوه داشت در لحظه می‌رفت پر بازدید نترکوند آخرش با گزارش ترکوندن

واقعا منم

دو کلمه بگی بهشون برمیخوره کاربریتو می‌میترکونن 

ی کاربرهای مزخرفی تایپیک میزنن دختره رسما هرزه اس با استاد پیر ۵۹ ساله اش ک متاهله رابطه داره البته رابطه ن آویزونشه دختره ی کلمه بهش بگی تو میگه جد و آبادت و فوری تایپیک رو قفل میکنه 

نی نی یار کاریش نداره

اره خودمم عمویی

پنجه در پنجه فیس در فیس ولی گلم خب داری همین دو دقیقه پیش تاپیک جنسی اوه داشت در لحظه می‌رفت پر بازد ...

نمونه ی بارز یک نی نی یار سمی با شخصیت سمی انگار میخوان با روانشناسی و جامعه شناسی سیاه با مغز آدما ور برن 

من تاپیک زدم سال جدید رو تبریک گفتم دو هفته تعلیق شدم💀

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک