2777
2789

چزا رفت سراغ زن متاهل وقتي اين همه دختر مجرد بودن چند سال با اين زن متاهل بهم خيانت كرد يعني انقدر اون زن و دوست داشت كه با همه ريسك ها باهاش موند😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لاشی بوده 

چرا نداره

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

چه ربطی به مجرد متاهل داره گلم

همسر منم با یه دختر مجرد سن بالا بهم خیانت کرد، یعنی اون از من بهتر بوده

مشخصه نه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خیانت دلیل و منطقی داره ک تو الان سوال برات پیش اومده چرا راه درست خیانت رو نرفت ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چه ربطی به مجرد متاهل داره گلمهمسر منم با یه دختر مجرد سن بالا بهم خیانت کرد، یعنی اون از من بهتر بو ...

چه کردی عزیزم در چه حد بود 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اسم هر حس شیطانی رو بزاری عشق ‌همینه دیگه 

چه کردی عزیزم در چه حد بود

همکارش بود و دوسال باهم بودن، چون هر روز کنار هم بودن نمیدونم درچه حد بوده. من اتفاقی چتاشونو دیدم حتی مشکوک هم نشده بودم

بخاطر دختر 40 روزم بخشیدم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

همکارش بود و دوسال باهم بودن، چون هر روز کنار هم بودن نمیدونم درچه حد بوده. من اتفاقی چتاشونو دیدم ح ...

کات کرد باهاش ؟!! دختره پاپیچ نشد؟!.

کات کرد باهاش ؟!! دختره پاپیچ نشد؟!.

بعد این قضیه از اون شرکت رفت

ولی الان بعد 7 سال دوباره برگشته،نمیدونم هنوزم باهم هستن یا نه ولی چیزی از همسرم ندیدم

خونه و ماشین به اسم منه و همسرم میدونه اگه تکرار کنم صددرصد جدا میشم