2777
2789
عنوان

صابون ان جی

132 بازدید | 23 پست

سلام ب نظرتون چن مدت بتیداستفاده کرد تا اثرکنه ب صورت..الان پنج روز دارم روزدومرتبه استفادش میکنم..

کسایی ک استفاده کردن کنارش چ ضدافتاب یاابرسانی استفاده کردن...

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزن پوستت داغون می کنه .از من گفتن .من زیاد زدم  پوستم داغون شد دیگه هم خوب نمیشه 🥴صابون خرچنگ کومودو بگیر از ترب یا باسلام چند تا بگیر .عالیه .ولی بعدش حتما آبرسان چیزی بزن پوست خشک می کنه صابون

منم خیلئ جوش میزدم پوستمم تیرہ و کدر بود الان دوسال میزنم ھمہ میگن خیلئ خوب شدی

ازکدوم مارکش میزنی؟من ضدلک و جوش کرم رنگ هس..شما انارش و میزنی؟دوسال روزدومرتبه هرروزمیزنی ابرسان و ضدافتاب چی میزنی

فقط میدونم صابون و اینا سد دفاعی پوستو نابود میکنن

من از وقتی بخاطر ترمیم سد دفاعی پوستم صورتمو فقط با اب میشورم نه جوش میزنم دیگه. نه مشکل خاصی دارم. قبلا روزی دو بار میشستم هفته ای اسکراب میکردم روزی نبود که جوش نزنم 

الهی به امید خودت...  

بعدچن وقت اثرات سفیدی و روشنی توصورتت خودشونشون دادمن خیلی دوس دارم زودنشون بده سفیدیو

ولی بعدش پوستت نازک میشه و پر جوش سرسیاه گلم نزن دیگه .من پنج سال زدم صورتم عالی بود بعد انگارمعتادش شده بودم .بعد پنج سال قطع کردم.حالا می فهمم چه بر سرم آورده بود 

نزن پوستت داغون می کنه .از من گفتن .من زیاد زدم پوستم داغون شد دیگه هم خوب نمیشه 🥴صابون خرچنگ کومو ...

ابرسان چی میزنی؟!

ولی بعدش پوستت نازک میشه و پر جوش سرسیاه گلم نزن دیگه .من پنج سال زدم صورتم عالی بود بعد انگارمعتادش ...

خب گلم قیمتش زیادم نبودچراقطع کردی

دقیق یادم نیس ولی خیلئ زود جوشم دیگ اصلن نزدم

من جوش زیرپوستی زیاد دارم هنوز ک نرفته...بعدابرسان چی میزنی کنارش...

دقیق یادم نیس ولی خیلئ زود جوشم دیگ اصلن نزدم

بعداینک چطوری میزنی خودصابون و اول ب صورتت میزنی بعدبادست ماساژ میدی صورت؟یا با دستت کف درس میکنی ماساژ میدی ب صورتت میشه توضیح بدی