2777
2789
عنوان

ختم قرآن

133 بازدید | 12 پست

بچه ها من ۲۳ سالمه و  ادم مذهبی ای نیستم .  

اما انقد حال روحیم بد بود که همه راها رو برای اروم شدن امتحان کردم ، دوسال سیگار کشیدم پیش روانشناس رفتم پیش روانپزشک رفتم و یه مدتم داروی افسردگی مصرف کردم اما همشو گذاشتم کنار  چون تاثیرشون موقتی بود  

فقط پناه اوردم به نماز و قران الان واقعاحالم بهتره ارامش بیشتری دارم.

الان یه ختم دو ماهه قران گرفتم برای درست شدن اوضاع زندگیم سه ساله تو عقدیم مادرشوهرم بدجنسه اصلا به روی خودش نمیاره درباره عروسی و جهازمون حرفی بزنه هی هرچی میشد قهر میکرد و باهامون  صحبت نمیکرد منم دیگه دیدم خیلی دارم خودمو کوچیک میکنم و دیگه منتشو نکشیدم و اینه که الان یه ساله که قطع رابطه شدیم .  شوهرمم عصبی و بداخلاقه  و باهام سرده  میخواستم بپرسم کسی تا حالا ختم قران داشته و تاثیرشو دیده؟

من داشتم ولی متاسفانه تاثیری ندیدم کلا تو هیچ چیزی شانس و تاثیر ندیدم😂الانم از پیش روانشناس برگشتم اینقدر که حالم بد بود💔

از وقتی برآورده نشدی دیگر آرزویی نکردم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر میشه ۱۲ تا تاپیکامو گزارش بزنی خدا خیرت بده ؟ اجرت با آقا امام رضا

سلام

درخواست گزارش و گزارش زدن الکی ممنوعه.

تعلیق می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من داشتم ولی متاسفانه تاثیری ندیدم کلا تو هیچ چیزی شانس و تاثیر ندیدم😂الانم از پیش روانشناس برگشتم ...

☹️☹️منم کلی پول مشاور و روانپزشک دادم ولی هیچی به هیچی اخرش فشار کارمو کمتر کردم ، محیط زندگیمو  عوض کردم سیگارو تقریبا حذف کردم و نماز و قران 

☹️☹️منم کلی پول مشاور و روانپزشک دادم ولی هیچی به هیچی اخرش فشار کارمو کمتر کردم ، محیط زندگیمو عوض ...

نماز و که همیشه میخوندم و میخونم قرآنم قبلا برای اینکه به عشقم برسم خیلی ختم کردم ولی فردا عقد عشقمه 💔💔💔😂خدا نخواست ماله هم باشیم خیلی سخته روانشناس هم گفت قرار نیس هیچوقت فراموش بشه فقط باید باهاش کنار بیای که اون رفته و ماله تو نیس🙃

از وقتی برآورده نشدی دیگر آرزویی نکردم💔

نماز و که همیشه میخوندم و میخونم قرآنم قبلا برای اینکه به عشقم برسم خیلی ختم کردم ولی فردا عقد عشقمه ...

خیلی ناراحت کننده و سخته عزیزم 💔😔شاید صلاحت در این بوده که بهم نرسین 😊به این فکر کن شاید اون دعاهایی که کردی جور دیگه ای مستجاب شده شاید خدایی نکرده اگه با هم ازدواج میکردید بعدش به مشکل میخوردید . من هر خواسته ای از خدا دارم همیشه تهش میگم خدایا هر چی به صلاحمه برام رقم بزن حتی اگر چیزیه که الان دوسش ندارم .