2777
2789
عنوان

ناخن کارا بیاین

135 بازدید | 19 پست

کسی که برای اولین بار بخواد ناخنشو درست کنه لمینیت کنه بهتره؟چیکار کنه که ناخنشم اسیب نبینه

ناخن خودمم جنسش خیلی خوبه

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای جواب دادن منم لایک کن خواهرمیخوام تازه امتحانش کنم

جواب نمیدن کههه

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

اگه جنس ناخوناتون‌خوبه سمت  کاشت لمینت و این چیزا نرید

ناخونتون ‌به فنا‌میرع

اینا هیچ‌وقت نمیان بگن ناخن‌خودتو‌یه مانیکور کن و لاک‌بزن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اگه جنس ناخوناتون‌خوبه سمت کاشت لمینت و این چیزا نریدناخونتون ‌به فنا‌میرعاینا هیچ‌وقت نمیان بگن نا ...

اره جنسش خوبه

دلم میخواد طرح و اینا بزنم یکمم بلندتر بشه نمیدونم چیکارکنم

زن داداشم سالن داره کار ناخن هم انجام میده چندین سال .چندسری انجام دادم پبشش پیشنهادش رو لمینت بوده ...

ناخن اسیب نمیبینه؟یانازک نمیشه

ناخن اسیب نمیبینه؟یانازک نمیشه

نه .من حتی خواستم ریمو کنم نذاشت گفت حوصله ات میگیره خودش به مرور جدا میشه وشد .خیلی مهم ناخن کار خوب پیدا کنی وگرنه با سوهان ناخونات داغون می کنن