2777
2789
عنوان

لک قهوه ای پوست

332 بازدید | 12 پست

سلام خانمها ..این مشکل خیلیاست منم درگیرم هرکس تجربه داره بگه لطفا ..راه حل درمان تجربه پزشکی یاخونگیش...من هرچه دکترمیرم نمیرن کمرنگ میشن فقط...خسته شدم دیگه وافسرده...جلو خونواده شوهرم معذبم چون میگن بم

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز ترتینویین لایه برداره بعدش سیاه نشه صورتت..بعضیارودیدم استفاده کردن بشون نساخته بعدش ...دکترواست نوشت؟؟اولش پوستو هلویی میکنه گمونم

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

من دوماهی میشه کرم ترتینویین میزنم وراضیم پوستم خیلی بهترشده،،فقط یه لک قهوه ای دارم مال بارداری بود ...

عزیزم ترتینویین استفاده نکن سرطان زاست..دیگه داره از محصولات ارایشی حذف میشه...

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد❤

دوستان اگر کسی تجربه ی استفاده از کرم سوئیسی سیستئامین رو داره خواهش میکنم منو ریپلای کنه   و تجربه اش رو در اینجا با سایرین به اشتراک گذاشته.

حداقل اگر با این قیمت ۴۸۸ هزارتومنیش کسی خواست بخره قبلش از تجربیات دوستان استفاده کنه. هرتاپیکی که درمورد ضد لک هست رو پیدا کردم از دوستان خواهش کردم نظرشون رو بگن. خیلی این کرم البته تبلیغاتش چشمم رو گرفته و خود داروخونه ها هم تعریف کردن. دلم میخواد قبلش تجربه کسانی که استفاده کردند رو بدونم. عزیزان توروخدا تجربیاتتون رو صادقانه بگید و چیزی که مینویسید تبلیغ برای شرکت وارد کننده نباشه. ممنون