2777
2789
عنوان

قربون حکمت خدا برم😔 سلفری😔

548 بازدید | 44 پست

بعد یه سری سختی و مشکلات و باردار نشدن بی دلیلم،قربون بزرگیه خدا برم فهمیدم باردارم ،آخ ک چقدر خوشحال شدم ،هرروز برا سلامتی بچم و اینکه سالم بیاد بغلم زیارت عاشورا میخوندم،تا رسید روز غربالگری ک ان تی جنین قشنگمو دیدم ،منو همسرم چقدررر ذوق کردیم،چند روز بعد جواب ازمایش خون رو گرفتیم ولی ریسک داشت،دکترم سلفری نوشت،الان منتظر جواب سلفری ام ،خدایا ترو ب بزرگیت قسم صلاح زندگیم دست توئه ،جواب آزماش بچم سالم باشه ،این روزای سختم بگذره هرچند پراشوب و با گریه و استرس ،ولی فقط سالم باشه😭

دعام کنید خواهرا... اگه از ته دلتون راضی بودین یه صلوات بفرستین بچم و جواب ازمایش سالم باشه 🙏

تجربه ای مشابه دارین؟حال روحیم داغونه فقط امیدم ب خداس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

همون امید به خدا خودش بهترین کار

اگه به اون توکل کردی نگران نباش

ان شاءالله جوابش خوبه🤲🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش عزیزم 

ب دوست من گفتن سونو ت احتمال سندروم داره برو آزمایش خون 

آزمایش خون هم احتمال سندروم دادن 

برو سلفری  بعدش جواب سفری سالم بود

بعدش اکو قلب جنین هم گفتن برو ولی اینو نرف 

بچه سالم داره هرروزم از دستش میناله انقد شیطونه😂

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

ببین بهت قول میدم بچه ات سالمه سالمه این یه سری تجارت دکترای خدا نشناسه که هر کسی میاد میگن سلفری بده فلان کن جاریم چقدر سر پسرش گریه کرد ولی خداروشکر سالم بود کلی تو اطرافیانم دیدم همه سالم تو مطب دکتر بودم باردار بودم چند نفر بالای 35 رو می فرستاد سلفری همه هم ناراحت یا ان تی براشون عدد بالا زده بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خدا دلتو اروم کنه و کوچولوت سالم باشه ب حق فاطمه زهرا

حاجت روا شی انشالله،خدا از دهنت بشنوه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

عزیزم مطمئن باش نی نی گلت سالمه میدونی به چندین نفر این حرفو زدن خداروشکر بچه سالم بوده؟ برای شهید سجاد زبرجدی زیارت عاشورا بخون یا صلوات بفرست منم برات دعا میکنم گلم 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

از ته دلم صلوات فرستادم برات عزیزم 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

نگران نباش ،برای دوست منم همین مشکل بود ۲۰روز طول کشید جواب آزمایشش بیاد اونقدر فکروخیال کرد نابود شد بنده خدا بعداز ۲۰ روزخداروشکر  گفتن آزمایش اشتباه شده بود الان دخترش ۳سالشه سالم وسرحال وشیطونه 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

همون امید به خدا خودش بهترین کاراگه به اون توکل کردی نگران نباشان شاءالله جوابش خوبه🤲🌹اللهم صل علی ...

قربون دل مهربونت،ممنونم از محبتت ،حاجت روا شی انشالله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آروم باش عزیزم ب دوست من گفتن سونو ت احتمال سندروم داره برو آزمایش خون آزمایش خون هم احتمال سندروم د ...

خیلی ممنونم از دلگرمیت،خداکنه بچه منم سالم باشه،حاجت روا شی عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حمد  خوندم 

نگران نباش عزیزم

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

انتی چند بود ؟ ریسکت چند

ان تی۱.۳۸ 

ریسک بینابین 

خودمم زیر سی سالم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40