2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پربازدید چله بقره

114 بازدید | 14 پست

اصلا نمیدونم چله چیه ولی رفتم بقره گوش دادم ی چیزی ببینم ولی چرا چیزی ندیدمممم😂

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهل روز چی میشه؟

من انجام ندادم نمیدونم دقیق چطوریه ولی تا چهل روز سوره ی بقره رو میخونن یا صوتی گوش میکنن و میگن برای از بین رفتن سحر و اینا موثره

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

چه چیزی ببینی؟

نمیدونم گفتن ی سری موجودات میبینن

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

خب اینجوری نیست که کسی که طلسم و دعا داره میبینه تازه باید چهل روز بخونی

اها بله درسته من نمیدونستم

وقتی بفهمی طلسم یا جادوتون کردن برا باطل کردنش تا 40 روز صوت بقره رو گوش کن

برای باطل شدن چشم زخم چیزی بلدین؟

برای باطل شدن چشم زخم چیزی بلدین؟

حرز امام جواد ب بازوی راستت ببند 

4 قل و 3 تا الله اکبر بخون از چشم کسی ترسیدی 

اسپند هم دود کن

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

حرز امام جواد ب بازوی راستت ببند 4 قل و 3 تا الله اکبر بخون از چشم کسی ترسیدی اسپند هم دود کن

حرز ازکجا میشه گرفت؟

حرز ازکجا میشه گرفت؟

بازارچه حرم حضرت معصومه یا امام رضا یا یکی ک بشناسی معتبر باشه

رو پوست آهو نوشته شده باشه اصله 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

بازارچه حرم حضرت معصومه یا امام رضا یا یکی ک بشناسی معتبر باشهرو پوست آهو نوشته شده باشه اصله

دست شما دردنکنه ممنونم