2777
2789
عنوان

خانما متاهل لطفا بیاید

243 بازدید | 2 پست

سلام من و نامزدم دیشب بحثمون شد . من دیروز شرایط روحی خوبی نداشتم و ایشون پیگیر حال بنده شدن کمی حرف زدیم ولی دلیل حالمو چندین بار پرسیدن و من گفتم نمیدونم چون یکم دلم گرفته بود فقط گفتم دلم گرفته و باز ایشون چندبار پرسیدن که دلیل حال بدت چیه منم بهش گفتم میشه هی نپرسی عزیزم . دقیقا همین جمله دوبار بهش گفتم و اون ناراحت شد . از عید تاحالا یکم سرناسازگاری باهم برداشتیم همش بی خود ناراحت میشیم من خیلی سعی میکنم رابطمون و اوکی کنم و میدونمم دوسم داره و مرد خوبیه ولی یه مسئله تو عید رخ داد راجب رابطه عاطفی گذشته من یه مدت طول کشید تا اون مسئله اوکی بشه اما دیشب بحثمون شد سر اون جمله که نامزدم ناراحت شدو امروز که حرف زدیم گفت تو ظرفیتت محبت کردن نداری ‌.خیلی ناراحت شدم چیکار کنم رابطمون خوب بشه؟

سلام عزیزم من الان حدود ۴ ساله ازدواج کردم بذار تجربیات خودمو بهت بگم

خانوما و آقایون کلا تو دوتا دنیای متفاوت سیر میکنن 

و نیازهاشون باهم متفاوته 

من تا اینجای زندگی اینو فهمیدم که زندگی یاد گرفتنیه 

یعنی نحوه برخورد با مرد رو باید بگیریم  و همچنین مرد برعکس

من خودم تو دوره های همسرداری زیادی شرکت کردم ولی زیاد به دلم ننشست یا مطالب زیادی بود حوصله نداشتم بخونم

ولی این اخری که اسمش هست همسرداری مومنانه رو شرکت کردم واقعا زندگیم رو از این رو به اون رو کرد همش میگم کاش زودتر میفهمیدم این چیزا رو 

تازه من فهمیدم تو این چند سال شوهرمو بلد نبودم

این دوره تو ایتا هست تو گوگل بزنی تنها مسیر آرامش میاره برات 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.