2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک

92 بازدید | 13 پست

سلام من یه پسر دارم ۵ سالشه حرف میزنه مثلا جملات ۵ تا ۶ تایی رو میگه جدیدا هم ۷ تایی میگه سوال میپرسه شعر حفظ میکنه سوره هم یاد میگیره زود کتاب داستان میزارم جلوش بلده تعریف کنه چی شده مثلا

فقط مشکلش اینه که پیوسته حرف نمیزنه

ولی یادگیریش و درکش خیلی خوبه

توالی رو خوب میتونه حرف بزنه فقط پشت سر هم نمیتونه حرف بزنه این مشکلشه‌

ولی دیرم به حرف اومد امسال خیلی بهتر شده گفتارش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیر به حرف زدن افتاده بنظرم طبیعیه حالا باز خودتون میدونین

اره دیر به حرف اومد تا امسال که خیلی گفتارش بهترم‌ شده همه افعال و فعل ها رو میدونه و میگه فقط پیوسته یعنی پشت سر هم حرف بزنه

میخوام ببرم ارزیابی بشه گفت اگه نیاز داشت بهت میگم اگه نه بهت میگم

بنظرمنکه ۲۰ جلسه گفتاردرمانی نیازه

بنا بتجربه که پسرم رفته میگم

ولی عالیه ببر بلدن چیکار کنن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
مشکل‌ پسر شما چی بود؟چطور میگید ۲۰ جلسه نیاز داره؟

واجگاه ک و چ گ رو نمیدونست بجاش ت ش د میگفت 

۱۵ جلسه بردم عالی شد الان فقط واجگاه ر رو کامل نمیتونه وقفه دادم

موقع جلسش میرفتم تو مرکز میشستم براساس اون چیزی ک مامانا میگفتنو دیدم میگم

البته ک حرف من دقیق نیست ولی حتما ببر

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بنظرت توی خونه تا موقعی که ببرمش چطور باهاش کار کنم خودم؟

تو خونه اصلا فایده نداره نه خودتو اذیت کن نه بچه رو اونجا انقد خوب کار میکنن بازی درمانیه ولی ما اموزش

واجگاه ک و چ گ رو نمیدونست بجاش ت ش د میگفت ۱۵ جلسه بردم عالی شد الان فقط واجگاه ر رو کامل نمیتونه و ...

بنظرت اگه ببرمش خوبه براش که دیگه پیوسته حرف بزنه؟

فعل و افعال رو بلده همه رو تلفظشم‌ خوبه فقط پیوسته حرف زدنش خوب نیست

تو خونه اصلا فایده نداره نه خودتو اذیت کن نه بچه رو اونجا انقد خوب کار میکنن بازی درمانیه ولی ما امو ...

کتاب داستان و این چیزا رو میخوام خودمم باهاش کار کنم با بازی کردن

بنظرت اگه ببرمش خوبه براش که دیگه پیوسته حرف بزنه؟فعل و افعال رو بلده همه رو تلفظشم‌ خوبه فقط پیوسته ...

حتما ببر

بجای اینکه صبر کنی بعدا مسخرش کنن الان ببر که پیش دبستان حسابی اوکی باشه اعتمادبنفسشم بالابره