2777
2789
عنوان

از زایمان طبیعی میترسم هزینه سزارین هم

| مشاهده متن کامل بحث + 5791 بازدید | 297 پست
زایمان طبیعی بهتره

مزخرف ترین تجربه ی عمرم زاییدن به روش طبیعی بود! 😑

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقد استرس به خودت وارد میکنی اصلا چیز ترسناکی نیست زایمان طبیعی دردش قابل تحمله این ترسی که دار ...

بخدا شبا خواب ندارم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

میشه اگ دکتر گف طبیعی،خودمون سزارین رو انتخاب کنیم؟

نمیزارن ،دکتر به منم گفت طبیعی هرچی گفتم سزارین هرچی باشه میدیم گفت ن وقتی سالمی چرا سزارین 😢😢

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

دولتی نمی تونی بری عزیزم بیمه داری؟؟؟؟

دولتی اگه برم باید طبیعی زایمان کنم😭😭

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

الان میان میخورنت که تو که پول سز نداری چرا بچه دار شدی

خب راست میگن بچه هزینه هاش زیاده 

آدم وقتی می‌خواد بچه رو به دنیا بیاره باید بتونه هزینه شو هم بده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
نمیزارن ،دکتر به منم گفت طبیعی هرچی گفتم سزارین هرچی باشه میدیم گفت ن وقتی سالمی چرا سزارین 😢😢

آخر چکار کردی؟

من برعکس شمام از سز میترسم چرا اپیدورال نمی‌شید

همونم زیاد میشه

بخدا شبا خواب ندارم

اشتباه میکنی وقتی با این ذهنیت و ترس بری جلو از چیزی که میترسی سرت میاد با خودت تکرار کن اینهمه زن تونستن طبیعی زایمان کنن منم میتونم خدا کمک میکنه حس بعد دنیا اومدن بچه بعد زایمان طبیعی فوق العادس