2777
2789
عنوان

شوهرم پیام داد که بچه ها خیلی ناراحتن و منتظرن برگردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 88 پست
سنم کم بود اطلاعی نداشتم بیمار هست با مردی هم صحبت نشده بودم و خودم کلی مشکل افسردگی داشتم بله من مق ...

ببین 

از من می‌شنوی

صلاح هیچ بچه‌ای زندگی کردن با والد شکاک آزارگر نیست.

گیرم طلاق نگرفتی برگشتی

عاقبت اون بچه چی می‌شه با پدری که هروقت نگاهش کنه یادش می‌افته مامانش رو کتک می‌زنه. حتی ممکنه خودش رو بزنه و مادری که افسردگی و مشکلات زیاد داره؟ آسیبش از طلاق بیشتر باشه کمتر نیست

این آدم اگه می‌خواست تغییر کنه می‌کرد

شما از موضعت پایین نیا. 

حتی مشاور و اینا هم رفتی نذار به‌پای خوب شدن. اینجور تغییرهای یه شبه نیست که.

.She's somebody , not some body.  

گوش ندادم همش داره چرت میگه تازه کاراش رو گردن هم نمی‌گرفت اون وسطا هم هی میپرسید چقدر میخای که جدا ...

ااوهوم. خوب میکنی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین از من می‌شنویصلاح هیچ بچه‌ای زندگی کردن با والد شکاک آزارگر نیست.گیرم طلاق نگرفتی برگشتیعاقبت ا ...

ممنون از متنی ک نوشتی. برام من واقعا نیاز دارم ب این حرف ها می‌دونم امیدی نیست و برگردم بچه هام آسیب بیشتری میبینن ولی کاش من نازا بودم من خیلی در حق اون طفل معصوم ها اجحاف کردم و مرحله آخر دل بستن به زندگیم هست ک هنوز باورم نمیشه که دارم ناخواسته تمومش میکنم

برام دعا کن که برنگردم من خیلی آدم مهر طلبی هستم و هنوز دوسش دارم

اگر میخوای برای یک عمر اراد باشی یاد بگیر سنگدل باشی. تا یاد یه کار خوبش میافتی سریع کار بدش رو که در حق خودت و بچه هات کرده باداوری کن. قطعا کفه ترازوی کار بدش سنگینتره تا کار خوبش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

سنم کم بود اطلاعی نداشتم بیمار هست با مردی هم صحبت نشده بودم و خودم کلی مشکل افسردگی داشتم بله من مق ...

الهی 

پس خودت جلسات مشاورت رو ادامه بده تاحالت بهتر شه

صلاح دیدی بگو همسرت هم بره روانشناس و روانپزشک اگر رفت دنبال درمان شاید امیدی باشه

بهد برید زوج درمانی  

اگر نه جدا شو

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اگر میخوای برای یک عمر اراد باشی یاد بگیر سنگدل باشی. تا یاد یه کار خوبش میافتی سریع کار بدش رو که د ...

عکس نقاشی دخترم که ما رو کنار هم با کاغذ مقوا درست کرده بود گذاشت دلم تیکه تیکه شد چرا باید دختر بچه کوچیک من اینطور خانواده ای داشته باشه من مقصرم خدا منو بکشه اشک های بچه هام نریزه

الهی پس خودت جلسات مشاورت رو ادامه بده تاحالت بهتر شهصلاح دیدی بگو همسرت هم بره روانشناس و روانپزشک ...

کاش درست بشه کاش درست میشد من از نظر خرجی دادن خرج خونه آوردن مشکلی نداشتم خوب شده بود تازگیا وضعمون مشکلات اخلاقی زیادی داشت