2777
2789
عنوان

شوهرم پیام داد که بچه ها خیلی ناراحتن و منتظرن برگردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 88 پست
کاش درست بشه کاش درست میشد من از نظر خرجی دادن خرج خونه آوردن مشکلی نداشتم خوب شده بود تازگیا وضعمون ...

پس فعلا دنبال درمان و ترمیم رابطه باشین ولی برنگرد تا وقتی حس کنی درمان شده

رفتارهاش به خاطر بیماری روانی  

دیگه راه آخر طلاقه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس فعلا دنبال درمان و ترمیم رابطه باشین ولی برنگرد تا وقتی حس کنی درمان شدهرفتارهاش به خاطر بیماری ر ...

قبول نمیکنه که بیماره .تا فشار روش نیارم قبول دار نیست همش میگه تو مقصری منم خیلی دوس دارم مشاوره باهاش رو برم ولی الان مهریه و همه چی گذاشتم اجرا ببینه این کار رو کردم دیگه نمیاد شاید فرار کنه بره بچه هام از پارسال یک روز خوش ندیدن

نمی‌دونم بعدش چ واکنشی داره این وسط فقط بچه ها دارن آب میشن 

بنظرم برو مشاوره

یه فرصت بهش بده

بخاطر بچه هات

اگ کار و درامد نداری، خانواده ت هم شرایط خوبی ندارن، بعد طلاق خیلی اذیت میشی

حالا ک پشیمونه بهش زمان بده

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بترسونش بزار فک کنه جدی ولی حالا ک قبول کرده مشاوره بیاد بخاطر بچه ها ی بار با مشاور پیش برین شاید اینبار جواب داد 

بگو هم این اخرین فرصته 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

قبول نمیکنه که بیماره .تا فشار روش نیارم قبول دار نیست همش میگه تو مقصری منم خیلی دوس دارم مشاوره با ...

بگو مشاوره چند جلسه را شرکت کنه اگه دیدی تغییر کرد برگرد

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

دیگه طاقت کتک خوردن و گریه های من رو بشنون ندارم دیگه نمیخام ببینن مامانشون یک پارک نمیتونه ببرتشون ...

اسی تو به همسرت خیانت کردی 

با یه آقایی تلفنی صحبت میکردی 

همسرت رو یکطرفه متهم نکن 

بخاطر بچه هات بچسب به زندگیت 

حالا که همسرت اومده دنبالت باهم برید مشاوره 

اسی تو به همسرت خیانت کردی با یه آقایی تلفنی صحبت میکردی همسرت رو یکطرفه متهم نکن بخاطر بچه هات بچسب ...

من خیانت نکردم اون آقا پیشنهاد داد من رد کردم و بین ما هیچ حرف عاشقانه ای رد و بدل نشده فقط حرف دوستی و این ها مطرح شد من محترمانه به خاطر آشنا بودن گفتم نه و بلاکش کردم

بنظرم برو مشاورهیه فرصت بهش بدهبخاطر بچه هاتاگ کار و درامد نداری، خانواده ت هم شرایط خوبی ندارن، بعد ...

خب کار میکنم مشکلات مالی حل میشه اما مشکلات روانی حل شدنی نیست 

عکس نقاشی دخترم که ما رو کنار هم با کاغذ مقوا درست کرده بود گذاشت دلم تیکه تیکه شد چرا باید دختر بچه ...

تو مقصر نیستی عزیزم. مقصر پدرشه که بچه هارو کرده بازیچه و داره احساسات یه مادرو به بازی میگیرخ   و نمیخواد هیچ جوره کوتاه بیاد که مقصر هست تو این داستان.. این جدایی هم به نفع بچه هاته و اینده شون  هم به نفع خودت.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏