2777
2789
عنوان

شوهرم پیام داد که بچه ها خیلی ناراحتن و منتظرن برگردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 88 پست
ببین خیانتش مهم نیس چرا منو ب بند کشید چرا آزادیم روابطم همه چیم ازم گرفت چرا کتک و فحاشی کرد خودش ب ...

بگو باید علاوه بر مشاور پیش روانپزشکم بری شاید اصلا مریضه ،این کارا کار ادم عادی نیس والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی برید زوج درمانی دیگه مشاور باید بهتون بگه چه زمانی برگردین شما به مشاور بگو تا اتمام درما ...

می‌خوام زود نرم مشاوره می‌خوام کامل بفهمه قصدم جدایی هست من امیدی ندارم درست بشه از همون اول عقدمون مدام فکر میکرد من دوست پسر دارم الان ۱۱سال میگذره و هنوزم همین شکلیه

می‌خوام زود نرم مشاوره می‌خوام کامل بفهمه قصدم جدایی هست من امیدی ندارم درست بشه از همون اول عقدمون ...

پس خودت هم مقصری از همون اول متوجه بودی بیماره و نه تنها باهاش ازدواج کردی بچه دار هم شدی 

الان هم هر وقت که خودت صلاح دیدی برید مشاوره و در جلسه انفرادی  همه چیز رو بگو 

احتمال زیاد همسرت نیاز به روانپزشک و دارو درمانی داره .

بهترین ها برات رقم بخوره

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
پس خودت هم مقصری از همون اول متوجه بودی بیماره و نه تنها باهاش ازدواج کردی بچه دار هم شدی الان هم هر ...

سنم کم بود اطلاعی نداشتم بیمار هست با مردی هم صحبت نشده بودم و خودم کلی مشکل افسردگی داشتم بله من مقصرم 

من دیروز رفتم مشاور اون بهم جدایی رو پیشنهاد داد و گفت احتمال داره پارانویید باشه البته که گفت باید تست بده

اصلا به حرفاش گوش نده.. تا وفتی همون ادمی نشده که باید میبود تا وقتی تمام مال و اموالش رو به نامت نزده اونم سندی و محضری بدون امکان برگشت. بر نگرد. بزار اون بچه ها این مرد رو ذله کنن شاید به خودش بیاد.. روی تصمبمت محکم بمون که اینده خودت و بچه هات رو در ارامش میسازی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

برو مشاور و با گرفتن حق طلاق یه فرصت دیگه بده

کلی پول خرج کردیم ب این زودیا کوتاه نمیام اونم نمیاد همچین کاری بکنه و از خودگذشتگی بکنه فقط حرف میزنه عملش چیز دیگه ای هست 

ببین خیانتش مهم نیس چرا منو ب بند کشید چرا آزادیم روابطم همه چیم ازم گرفت چرا کتک و فحاشی کرد خودش ب ...

من با آدم خیانتکار بدل شکاک زندگی کردم به هیچ عنوان عوض نمیشه،ظطلاق بگیر

تولید کننده محصولات گیاهی و ارگانیک ،اینستاگرام armaghanarmani 
اصلا به حرفاش گوش نده.. تا وفتی همون ادمی نشده که باید میبود تا وقتی تمام مال و اموالش رو به نامت نز ...

گوش ندادم همش داره چرت میگه تازه کاراش رو گردن هم نمی‌گرفت اون وسطا هم هی میپرسید چقدر میخای که جدا بشی خودش نمیدونه داره چی میگه یکبار می‌گفت بریم مشاوره یکبار می‌گفت میخوای شکایت کنی یکبارم می‌گفت چقدر میخای برای جدایی فکر میکنم کاملا مریضه اون همچین کاری هیچ زمانی انجام نمی‌ده