چن نفر و میشناختم تو ورامین داده بودم غلام جعفری یارو خورد و یه ابم روش تازه با سران بالا هم دستن و گیر بیوفتن هم میان بیرون فوری اصن دودمانتان هوا میره نکنید خونه رو از زیر پا زن و بچه بکشید اواره کنید ک اون یارو بخوره بخدا دوماه سود میده همین مرده ۱۰ سال سود میداده بعد ده سال زد ب چاک
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی اگه پولشو نخوره طرف ،با قسمت رباش مشکلی نداری
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
یکی از آشناهای ما 850 میلیون پول بی زبون داد به طرف بدون هیچ ضمانتی الان دوساله نداده و هی امروز فرد ...
چون بخواد هم نمیتونه چون اون مبلغ میدن در ماه سود میگیرن ک بهش میگن نوزولخوری و ایشون ببرع پرینت حسابشو نشون بده ک بلع من به این اقا هر ماه به خاطر پولش بهش سود میدادم دست خودشم تو پوست گردو میمونه و به جاییم نمیرسه
بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️