2777
2789
عنوان

بابام خونه فروخته پولشو بده یکی سود بگیره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 40 پست

چن نفر و میشناختم تو ورامین داده بودم غلام جعفری یارو خورد و یه ابم روش تازه با سران بالا هم دستن و گیر بیوفتن هم میان بیرون فوری اصن دودمانتان هوا میره نکنید خونه رو از زیر پا زن و بچه بکشید اواره کنید ک اون یارو بخوره بخدا دوماه سود میده همین مرده ۱۰ سال سود میداده بعد ده سال زد ب چاک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربا چه کوفتیهطرف دزده کل پولشو میبره😐😐😐

یعنی اگه پولشو نخوره طرف ،با قسمت رباش مشکلی نداری

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

پول مارو که بالا کشیدن 

بعد تازه طرفو بگیرن پولتون میسوزه.

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکی از آشناهای ما 850 میلیون پول بی زبون داد به طرف بدون هیچ ضمانتی الان دوساله نداده و هی امروز فرد ...

چون بخواد هم نمیتونه چون اون مبلغ میدن در ماه سود میگیرن ک بهش میگن نوزولخوری و ایشون ببرع پرینت حسابشو نشون بده ک بلع من به این اقا هر ماه به خاطر پولش بهش سود میدادم دست خودشم تو پوست گردو میمونه و به جاییم نمیرسه 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

داییم این کارو کرد ، چند ماهه اول همه چی اوکی بود بعد اون طرف دیگه پولی نداشت بده افتاد زندان. کلی شاکی داشت.

آخر و عاقبت کسایی که پول مردم رو میگیرن سود بدن همینه. موارد زیادی شنیدم

نکنید این کارو

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اولا رِبا  حرامه بعدشم باید چکی سفته ای بعنوان ضمانت پول بگیره نگیره بعد ب مشکل میخوره

وقتش ک گذشت دیگه نمی چسبه.                  نه دل ب چیزی.                                             نه چیزی ب دل...!

میگفتی داداشم میگفتم بچش نمیفهمه ولی بابات؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

منم دو روزه دارم همینو میگم اصن انگار عقلشو گذاشته تو جیبش

احتمالا چون ماهانه مبلغ زیادی پول میخواد بگیره دوسه برابر بانک سود میدع طرف بخاطر همین ولی تو تلش میوفته

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤