2777
2789

خوش به حالشون..یعنی 1 شب خونشون خوابیدم 10 روزه مریضم و دکتر و ...به غلط کردن افتادم   اون شب هم کل پنجره ها باز بود هم در تراس.. نصف شب تو خواب حس کردم استخوانم یخ زدن با کلی بدبختی و به سختی تونستم بدنمو تکون بدم از جام پاشم در تراسو ببندم. پنجره ها روم نشدو ترسیدم بیدارشن از اتاقشون.تا صبح لرزیدم و سرما رفت تو استخونم... صبح با سردرد شدید و بینی کیپ و بچه های سرماخوردم بیدار شدیم.. برگشتن به من میگن چرا در تراسو بستی؟؟؟ ما تا صبح عرق ریختیم نتونستیم بخوابیم!!!!! و باور نکردن سرماخوردم  حالا اون هیچی شوهر خودم تو برف با عرق گیر میره .میگه من فقط وقتی سرما بخورم میفهمم که وای سرد بوده ها ... هنگم یکی بهم توضیح بده توروخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادا در میارن دیگه اگه تا این حد بیخیالن ...من خودم عاشق سرمام ولی حسش میکنم

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

من تو این شبای تهران بخاری روشن میکنم

و همه مسخره میکنن شوهرم شبکاره با تیشرت میره سرکار

سرمایی هستیم دیگ

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

مادرشوهرم میگه بچه بوده لخت نگهش می‌داشتم مخصوصا جوراب نمیپوشوندم که سفت بار بیاد تاثیر داره؟؟؟من بچ ...

فک میکنم تا حدودی آره فامیل ما هم بچشو بعد حموم همینجوری جلوی پنکه خشک میگرده الان بچش خیلی گرماییه 

آما شاید بعضی بچه ها هم مریض شن

الان ک سرد نیس

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من تو این شبای تهران بخاری روشن میکنمو همه مسخره میکنن شوهرم شبکاره با تیشرت میره سرکارسرمایی هستیم ...

منم آذربایجان ش  ام 

هوا یک هفته ای گرم شد ولی باز بارون بارید دوباره بخاری هارو روشن کردیم