2777
2789
عنوان

پختن شیرینی توی خونه

217 بازدید | 18 پست

خانما با ۲۰۰ گرم آرد و ۱۰۰ گرم روغن و ۱۰۰ گرم پودر قند، حدودا چندتا شیرینی درمیاد؟ از این شیرینی کرکی ها منظورمه

تو اینترنت هرچی میزنم نمیاره که چندتا شیرینی میشه با این مقدار مواد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی عزیزم؟ نمیخوام خیلیی شه که بمونه کهنه شهاما در حد ۱۰ تا هم نمیخوام کم باشه

ببین اون پودر قند که اصن جذب میشه تمام ،اون روغن هم حالا هرچی بریزی باعث لطیف شدنش میشه میمونه ی آردی چیزای دیگ که حالا مثلا برای تزئین هست اضافی کنی ،وقتی آردت کمه خیلی کم میشه پایپ ریزم بزنی بازم کم میشه من میگم حداقل ۴۰۰ گرم آرد بزن 

ببین اون پودر قند که اصن جذب میشه تمام ،اون روغن هم حالا هرچی بریزی باعث لطیف شدنش میشه میمونه ی آرد ...

با ۴۰۰ گرم تقریبا میشه ۲۰ تا درسته؟

بعد بدون ماسوره درست کنم زشت میشه؟

با توجه به مقادیر مواد اولیه ذکر شده (۲۰۰ گرم آرد، ۱۰۰ گرم روغن و ۱۰۰ گرم پودر قند)، **حدود ۱۵ تا ۲۰ عدد شیرینی کوکی متوسط** میتوان تهیه کرد. این تعداد به عوامل زیر بستگی دارد:


1. **اندازه هر کوکی**:  

- اگر هر کوکی را **۲۰–۲۵ گرم** در نظر بگیرید (اندازه معمول)، با احتساب وزن کل مواد (~۴۰۰ گرم)، حدود **۱۶–۲۰ عدد** حاصل میشود.

- اگر کوکیها کوچکتر باشند (مثلاً ۱۵ گرمی)، تعداد به **۲۵–۳۰ عدد** افزایش مییابد.


2. **مواد اضافی**:  

- اگر در دستور از تخممرغ، وانیل یا مواد دیگر استفاده شود، وزن کل و حجم خمیر بیشتر شده و تعداد کوکیها افزایش مییابد.


3. **آرد مصرفی**:  

- نوع آرد و نحوه مخلوط کردن مواد ممکن است بر حجم نهایی تأثیر بگذارد.


### پیشنهاد:

برای کنترل دقیقتر، پس از تهیه خمیر، آن را به گلولههای **۲۰–۳۰ گرمی** تقسیم کنید و قبل از پخت، اندازهها را تنظیم نمایید.

ببین اون پودر قند که اصن جذب میشه تمام ،اون روغن هم حالا هرچی بریزی باعث لطیف شدنش میشه میمونه ی آرد ...

نمیگم ۵۰۰ گرم ،۶۰۰ گرم ،حداقل تو ۴۰۰ گرم بزن ۲۰۰ گرم الان من بخوام اندازه بزنم تقریبا اندازه دوتا لیوان فرانسوی سرخالی میشه خیلی کمه بنظرمنی که قنادی میکنم ،حالا من شیرینی خیلی نمیپزم ،شیرینی بیشتر کیک و اینا میپزم 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز