2777
2789
عنوان

نهم هستم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 23 پست
همشون و دوست دارم در جای خودش ولی بیشتر به انسانی و تربیت کودک و تربیت بدنی فکر میکنم

من خودمم نهمم ولی اینجور که شنیدم انسانی همش خوندنیه اگه می‌کشی خیلی بخونی و حفظ کنی انسانی برو البته تربیت بدنی هم خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر درس خوندن بلدی و دوست داری انسانی بین اینا بهتره. باهاشون دیپلم می گیری. و بعد تا اون موقع یکم بیشتر می دونی چی می خواهی. بعد برای رشته ی دانشگاهی یه چیزی انتخاب می کنی. لیسانس می گیری که ارزش بیشتری داره و در ضمن قدرت انتخاب به خودت می دی.
مثلا اگر شاخه های مدد کاری اجتماعی و کودک یاری و اینجور چیزها رو دوست داری چندین رشته هست که می تونی از بینشون انتخاب کنی بعدا. مثلا

کارشناسی امور بهزیستی

کارشناسی امور توانبخشی

کودکیاری

یا شاید اصلا 18 ساله شدی خواستی بری حسابداری که اونم راه خوبی برای پول درآوردن هست. 

اگر درس خوندن بلدی و دوست داری انسانی بین اینا بهتره. باهاشون دیپلم می گیری. و بعد تا اون موقع یکم ب ...

اها مرسی من حفظیاتم خوبه ولی حوصلم نمیکشه درس بخونم زیاد برا درس خوندن وقت نمیزارم ۴ ساعت بزور اون پارت پارت میخونم  کودک یاری و تربیت بدنی رو هم میترسم برم  بعد بفهمم آدمش نیستم  یا میترسم برم انسانی متوجه بشم براش ساخته نشودم 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

اگر درس خوندن بلدی و دوست داری انسانی بین اینا بهتره. باهاشون دیپلم می گیری. و بعد تا اون موقع یکم ب ...

راستی شما رشتتون تربیت بدنیه؟

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

اها مرسی من حفظیاتم خوبه ولی حوصلم نمیکشه درس بخونم زیاد برا درس خوندن وقت نمیزارم ۴ ساعت بزور اون پ ...

برای ساختن آینده ی خوب باید درست و حسابی تلاش کنی. حوصله ام نمی کشه و اینا نداریم. 

همه ی ما همینیم دیگه. برامون سخته. 

ولی بعدا فرق تلاش کردن یا نکردن توی زندگیت خیلی زیاد می شه. پول که داشته باشی خانوم خودتی. توی جامعه احترام داری. استقلال عمل داری.
وقتی پولت از کس دیگه بیاد (شوهر یا پدر) باید تابع حرف های اونا باشی. اگر به کل اونا هم پولی نداشته باشند که هیچی. اوضاع خیلی خراب می شه.

از همین الان بدون. معمولا راه سخت تر نتیجه ی بهتری داره. ببین آدم تلاش کردن هستی یا نه؟ محکم برو جلو..