2777
2789
عنوان

دو هفته اس خانوادمو ندیدم

215 بازدید | 20 پست

دانشجوام ...تا خونه ۲ ساعت راهه ‌...ولی بخاطر کرایه زیادش نمی تونم برم...خیلی دلم تنگه. ..هم اتاقیام رفتن همه..💔💔

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

ای جانم 

ایشالا پول میاد تو دست و بالت و توام میری 

هوا الان خوب شده برو شهرتون قدم بزن و اهنگ‌گوش بده و برگرد 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهم اینه دلت بهشون نزدیکه با خونه مادرم ۲ تا کوچه فاصله داریم و ۲۰ روزه ندیدمش

💔💔🥲

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

ای جانم ایشالا پول میاد تو دست و بالت و توام میری هوا الان خوب شده برو شهرتون قدم بزن و اهنگ‌گوش بده ...

قربون قلب مهربونت برم💔

بیخیال بابا یه زنگ.بزن بهشون و بعدم اماده شو برو بیرون یه چرخی بزن یه خریدی بکن برا شامت اگر خواستی 

پرو تو پارکم بشین یه بستنی بخور و برگرد خوابگاه 

این روزا که راحت بری و بچرخی و از تنهایی لذت ببری دیگه برنمیگردن

اینوالان متوجه نمیشی

...
بیخیال بابا یه زنگ.بزن بهشون و بعدم اماده شو برو بیرون یه چرخی بزن یه خریدی بکن برا شامت اگر خواستی ...

خیلی ازت ممنونم عزیز دلم بابت راهنمایی و وقتی که گذاشتی