2777
2789
عنوان

چیکار کنم اکانتم بپره

70 بازدید | 9 پست

اکانتم حذف بشه سوالامم حذف میشه یا میمونه؟

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
میمونه متاسفانه😢

یعنی سوالام میمونن بدون اسم؟چقد بد

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعلیق هم نداره اینجا 

فقط میتونی رمز اکانت رو عوض کنی سیم کارتت رو بسوزونی دیگه نتونی وارد اکانت بشی 

اینجا هم ناشناسه کسی نمی‌فهمه تو بودی این تاپیک هارو ردی 

تعلیق هم نداره اینجا فقط میتونی رمز اکانت رو عوض کنی سیم کارتت رو بسوزونی دیگه نتونی وارد اکانت بشی ...

عکس گذاشتم تو سوالای قبل میخوام حذف بشه

بفرست واسه نینی یار چهار شنبه ، دوشنبه ، شنبه

تگ کنم؟

به بفرست براش خصوصی @niniyar به ایشون ساعت ۱۰ تا ۱۲ ۲ تا ۳ بعد از ظهر

یه دنیا ممنون