2777
2789

چندتومن گرفتی؟ 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                              1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برای توی حمومه باید اب بکشی 

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

من ماسک مو استفاده نکردم اما گل سر شور دارم و فوق العاده میکنه موهامو

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بستگی به مارکش داره بعد اینکه اگر موهات خشکه یا خیلی خیلی وز طول می‌کشه 

عین طریقه مصرفش استفاده کردی؟ باید توی حموم بزاری چند دقیقه بعد بشوری

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

فقط توی حموم استفاده کن و مدلی بگیر که بتونی توی حموم استفاده کنی من میزنم موهام رو نرم میکنه ولی لخت نه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

چجوری استفاده میشه

مثل سنگه یکمی سفته همونقدری که میخوای استفاده کنی رو میذاری توی یه مقدار اب تا باز بشه و میزنی به سرت

قیمتی هم نداره هر کیلو ده هزار تومن بود که گرفتم و خیلی هم زیاده یک کیلو

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

تا حالا از هیچی برای موهام استفاده نکردم 

هر چیزی طبیعیش قشنگه 

ایناهم محصول شیمیاییه و لخت و شلاقی شدن الکیه فامیل مون یه مارکی گرفت که منم حتی وسوسه شدم آنقدر گفت لخت میشه و اینا 

الان زده بهش موهاش نرم نشده هیچ عین اسکاج زبر شده انقد ناراحته میگه موهای خودم خوب بود این چه کاری بود کردم هی میگه خوب کردی نگرفتی 

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

اینی ک گفتین ماسک مو نیس چیه عزیزم میشه بیشتر راهنمایی کنید

میگم که ماسک مو استفاده نکردم و حتی نمیدونم چیه و چجوریه 😅

گِل سرشور حالت سنگ مانند داره و داخل اب میذارید که تبدیل به گل بشه و میزنید به موهاتون و بعد نیم ساعت آبکشی میکنید خیلی خوبه

توی نت بزنید عکسش رو ببینید