2777
2789
عنوان

ممکنه اوتیسم باشه بچه م

174 بازدید | 16 پست

بچه ها دختر ما یک سالو دوماهه س.

یه سری کلمات میگ، ماما، بابا، بعضی شعرارو میخونیم آخرشو تکرار میکنه

یه سری دستوراتو اجرا میکنه مثلا عروسکو میدیم‌بهش میگیم لالا، تکونش میده، یا میگیم بشین میشینه، لالا کن میخوابه

اسمشو میگیم میگ به ینی بله

اما چیزی ک برام عجیبه به درد واکنش نداره، سرش به جایی میخوره گریه نمیکنه. امروز دیستشو محکم فشار دادم ، خیلی محکم در حدی ک قرمزشد ، اما فقط نگاهم کرد .

کوچیکتر بود واکنش داشت، الان نه، البته زیاد زمین خورده‌و اینطرف اونطرف خورده

ولی نگراتم

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری دلت میاد اون زبون بسته رو اذیت کنی آخه

داشتم تست میکردم واقعا واکنش نداره

یا مثلا فقط زمین میخوره گریه نمیکنه

ولی دیدم کلا به درد واکنش نداره

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

یه بیماری بود به درد واکنش نداشتن شاید اونه اخه کسی که اوتیسم داشته باشه میشناسم ولی به درد واکنش دا ...

جدی همچین چیزی هست؟

بیماریه؟

آخه یه کلیپ دیدم از علائم اوتیسم‌یکی ش این‌بود

جدی همچین چیزی هست؟بیماریه؟آخه یه کلیپ دیدم از علائم اوتیسم‌یکی ش این‌بود

اره یه اسمی هم داشت تو یه تیکه از یه فیلمی میگفت 

ولی از نزدیک ندیدم تا حالا

اگر زیادی غیر طبیعیه ببریدش دکتر 

入学試験を待っています

داشتم تست میکردم واقعا واکنش ندارهیا مثلا فقط زمین میخوره گریه نمیکنهولی دیدم کلا به درد واکنش نداره

عزیزم اینا بعهده پزشک هست ن شما 

خودشون بلدن چ تستی بگیرن 

شما فقط داری اون طفل معصومو اذیت میکنی 

حس بد بهش منتقل میکنی 

برادر زاده من اوتیسم داره ی کلمه هم نمیتونه حرف بزنه تازه چیزیش بشه قیامته 

لطفا اذیتش نکن و فقط براش مادری کن و بهش عشق و محبت بی اندازه بده 

جدی همچین چیزی هست؟بیماریه؟آخه یه کلیپ دیدم از علائم اوتیسم‌یکی ش این‌بود

اخه اون بچه که اوتیسم داره و من میشناسمش اوضاعش خیلی بده فکر کنم پیشرفته هست ولی همچنان به درد واکنش داره 

و حرف میزنه

入学試験を待っています

بقیه علائمومهم اوتیسم رو نداره مثل عدم ارتباط اجتماعی.بابای منم زیاد به درد حساس نیست.

برعکس خیلی اجتماعیه، هر جا میریم سمت همه میره، وسایلشو میده یا وسایلشونو میگیره، میخنده بهشون با زبون خودش یه چیزایی میگ.

اما میگم مثلا از پله میخواد ییاد گاهی میشینه، گاهی با کله، راه میره اصلا نمیترسه احساس خطر نمیکنه انگار، میخوره زمین یا بجایی میخوره یا بچه ای میزندش فقط نگاه میکنه. 

عزیزم اینا بعهده پزشک هست ن شما خودشون بلدن چ تستی بگیرن شما فقط داری اون طفل معصومو اذیت میکنی حس ب ...

💖