2777
2789
عنوان

سفر به جنوب

88 بازدید | 12 پست

مدتیه خیلی دلم می‌خواد یه سفر متفاوت برم، یه جایی که هم حال‌و‌هواش عوض شه هم پر از رنگ و طعم جدید باشه. جنوب ایران، مخصوصاً بندرعباس و قشم و بوشهر خیلی تعریف شنیدم.

از بازارهای محلی، تا غذاهای دریایی که آدم فقط از بوششون گرسنه‌اش میشه 😅

فقط نمی‌دونم با بچه سفر به اونجا راحت هست یا نه؟ گرماش اذیت نمی‌کنه؟ اقامتگاه خوب سراغ دارید؟

کسی رفته که بتونه تجربه‌هاشو بگه؟ چی بخوریم، چی بخریم و از کجا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم خونش اونجاس میگه گرماش جهنمه

روزا نمیشه رفت بیرون

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

قشم و بندر عباس عید رفتیم خوب بود ولی الان خیلی گرمه فکر کنم

بوشهرم رفتم خوب بود ولی قشم قشنگ تر بود به نظرم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

الان بوشهر ظهرش خیلییی  گرم شده گرم ترم میشه تا چند روز دیگه

اگر قصد دارید همین روزا بیاید، زودتر بیاید تا بدتر نشده

شبش خوبه به نسبت هوا میشه تحمل کرد البته بستگی هم داره از کجا میاید اگر از جای سردسیر میاید ممکنه خیلی براتون سخت باشه.

خوبه خوش میگذره. قدمتون رو چشممون😘😘😍

بوشهر رستوران قوام خوبه 

جاهای گردشگری هم بازارش، بافت قدیم ،کوچه ننه معصومه، دلوار ، درختای نخل ابپخش و.. اینا خوبه 

حتی اگر میخوای بری باید اسفند ما ه لغایت اوایل فروردین برید امسال استثنا تا حالا هوا خوبه ولی دیگه گرمه بنظرم بزاری سال دیگه بهتره

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

منم تا حالا نرفتم بوشهر بهتره یا بندر عباس

بندرعباس پیشرفته تره از اون ورم راحت میتونی بری قشم چون نزدیکه

بوشهرم خوبه البته ولی امکاناتش کم تره

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞