2777
2789
عنوان

چرا بابام اینجوری شده

147 بازدید | 11 پست

مثلاً خیلی سال پیش اسم یه کشور اشتباه گفتم هنوزه داره بهم متلک میندازه یا یه چیزی حواسم نیست اشتباه میگم هی مسخرم می‌کنه بهم میگه بیسواد  خب من خاکبرسر مگه چند ساله تو این دنیای لعنتی هستم که باید همه چی رو بدونم 😭 نه نه خانواده نه از دوست شانس هیچ مرگی ندارم 

یه کنکوری خسته ))💔🥲

واضح بهش بگو و همچنین براش پیام بده یا نامه بنویس:

اول ازش تعریف کن ک چقدر خوبی هستی.

دوم بگو ناراحت می شی

سوم بگو مطمئنم نیت بد نداری و شوخی میکنی ولی من اذیت و ناراحت میشم و به رابطه پدر دختری آسیب می زنه و باعث فاصله گرفتن میشه.

چهارم باز هم تشکر کن و بگو می دونم که تو بهترینی و حتما مراعات میکنی.

خودت خودت رو باور داشته باش و ضعف نشون نده وقتی اشتباه گفتی و اونا درستشون گفتن بگو عه حالا چیز مهمی هم نیست وقتی مسخرت میکنن اصلا حرس نخور و بی تفاوت باش یا سرتو با گوشی بند کن یجوری رفتار کن که برات مهم نیست و با بی تفاوتی بگو اصلا چیز با مزه ای نیست برا هرکس ممکن پیش بیاد

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جون ممنون بابت این همه خوشبختی      همه چیز همونجوریه که دلم میخواد باشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واضح بهش بگو و همچنین براش پیام بده یا نامه بنویس:اول ازش تعریف کن ک چقدر خوبی هستی.دوم بگو ناراحت م ...

من اینارو براش بنویسم مسخره ام می‌کنه 

فقط میخواد اعصابم بهم بریزه چون کنکور دارم از یه طرف میگه بخونم از یه طرف گند میزنه به اعصابم اصلا نمی‌دونم هدفش چیه چی میخواد دیگه خسته شدم 

یه کنکوری خسته ))💔🥲

تحمل!((((: سعی کن با یه روانشناس در ارتباط باشی که به طور غیرمستقیم با بابات صحبت کنه یا سعی کن نسبت به همه چیز بیخیال بشی اهمیت نده...واقعا اینجور والدین رو درک نمیکنم با انتخاب خودشون بچه آوردن آخرشم بهش اهمیت نمیدن واقعا مسخره اس...

خودت خودت رو باور داشته باش و ضعف نشون نده وقتی اشتباه گفتی و اونا درستشون گفتن بگو عه حالا چیز مهمی ...

خب خودش نباید اینارو بدونه من دخترشم نه مادرش که تازه بهش یاد بدم چرا نسل ما اینجوری شدن انگار باید برای خانواده مون مادری کنیم 

دیگه اصلا دلم نمی‌خواهد سر یه سفره بشینم باهاشون 

یه کنکوری خسته ))💔🥲
تحمل!((((: سعی کن با یه روانشناس در ارتباط باشی که به طور غیرمستقیم با بابات صحبت کنه یا سعی کن نسبت ...

مجبورم تحمل کنم فقط از خدا می‌خوام زودتر این زندگی اشغال ازم بگیره 

انگار اینجوری هستن که تحقیر کنیم بزنیم زمین بعد تا میخواد خودتو خلاص کنی میان میگه نه گناه داره ما زحمت کشیدیم برات ...

یه کنکوری خسته ))💔🥲
خب خودش نباید اینارو بدونه من دخترشم نه مادرش که تازه بهش یاد بدم چرا نسل ما اینجوری شدن انگار باید ...

در مورد والدین و خانواده سمی هنوز انگار چیزی نمی دونی، ولی بعضی چیزها قابل اصطلاح شدن هست، امید ک پدرت دست برداره، اون نامه را بنویس 

خب خودش نباید اینارو بدونه من دخترشم نه مادرش که تازه بهش یاد بدم چرا نسل ما اینجوری شدن انگار باید ...

درکت میکنم منم این شرایط رو داشتم متاسفانه خودش باید بدونه حالا یا نمیدونه یا خودش رو خالی میکنه با این رفتارا بهترین راه بی تفاوتیه هرچی واکنش نشون بدی بیشتر ادامه میده

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جون ممنون بابت این همه خوشبختی      همه چیز همونجوریه که دلم میخواد باشه  
درکت میکنم منم این شرایط رو داشتم متاسفانه خودش باید بدونه حالا یا نمیدونه یا خودش رو خالی میکنه با ...

درست میگید انگار چاره دیگه ای نیست 

ممنون 💚

یه کنکوری خسته ))💔🥲
مجبورم تحمل کنم فقط از خدا می‌خوام زودتر این زندگی اشغال ازم بگیره انگار اینجوری هستن که تحقیر کنیم ...

اینجوری نگوووو باور کن هرکسی برای یه چیزی به دنیا اومده...برای چیزای قشنگ قشنگ! تو فقط یه روز زیبا رو تصور کن با یه امید دیگه صبحا از خواب بیدار شو ببین چقدر تفاوت می‌کنه...