2777
2789

ارزش خریدشو داره بخرم ؟؟ کسی استفاده کرده؟

استیلن محصول چینه فقط بخاطره این یه کم دو دل شدم 

میگن خیلی محافظت خوبی داره انگار

پوستمم چربه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محافظت نسبتا خوبی داره .

روی پوست خوب میخوابه و سبکه .

ولی در کل ترکیباتش رو نمیشه گفت کاملا سالمه .

به جاش ضدافتاب سنتلا _ راندلب _ ایزدین عالی هستن .

اگه قیمت مناسب میخواین رویوال_ برایت مکس

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

محافظت نسبتا خوبی داره .روی پوست خوب میخوابه و سبکه .ولی در کل ترکیباتش رو نمیشه گفت کاملا سالمه .به ...

استیلن یه محصول چینی هست یعنی واقعا ارزششو داره ؟؟

چون از بعضی از محصولات استفاده اصلا مفت بدرد نمیخوره 

ضدآفتاب برایت مکس اصلا پیدا نمیشه اینجا🤦

استیلن یه محصول چینی هست یعنی واقعا ارزششو داره ؟؟چون از بعضی از محصولات استفاده اصلا مفت بدرد نمیخو ...

پست قبلی نوشتم عزیزم  ظاهرش و محافظتش خوبه اما ترکیباتش سالم نیست . 

اگه برایت مکس نیست به جاش میتونین ژنو _ رویوال_ ویتالیر بگیرید 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

پست قبلی نوشتم عزیزم ظاهرش و محافظتش خوبه اما ترکیباتش سالم نیست . اگه برایت مکس نیست به جاش میتونی ...

فقط یه سوال دیگه😶

حالا که میگین ترکیباتش زیاد سالم نیس 

یعنی ممکنه به پوست آسیب برسونه ؟؟ 

یه محصول چینی داشتم درسته ترکیباتش زیاد خوب نبود ولی به پوستم آسیب نرسون ولی در عوض هیچ تاثیری نداشت کلا یکی دو بار که استفاده کردم گذاشتم کنار

این ضدآفتاب اینطوریه ؟؟

فقط یه سوال دیگه😶حالا که میگین ترکیباتش زیاد سالم نیس یعنی ممکنه به پوست آسیب برسونه ؟؟ یه محصول چی ...

بله آسیب میرسونه 

عزیزدلم آسیب ممکنه اصلا مشخص نشه . 

ترکیبات بد به هر حال مضره . حالا بعضی محصولات بد بودن ترکیبات رو با حساسیت و جوش و لک و ...نشون میدن بعضیا هم وارد بدن میشن به اندام های درونی به مرور آسیب میزنن و اصلا معلوم نمیشه 

تا میتونید از محصولات چینی دوری کنید .

اگه قیمت مناسب میخواین محصولات ایرانی بگیرید ولی سراغ چینی ها نرید

بله آسیب میرسونه عزیزدلم آسیب ممکنه اصلا مشخص نشه . ترکیبات بد به هر حال مضره . حالا بعضی محصولات بد ...

آها خب نظرتون در مورد ضدآفتاب فلوییدی مای چیه خوبه؟؟ باعث جوش نمیشه ؟

یا ضدآفتاب وکالی ؟؟ فکر کنم ضدآفتاب وکالی برند چینی نیس درست میگن؟؟

آها خب نظرتون در مورد ضدآفتاب فلوییدی مای چیه خوبه؟؟ باعث جوش نمیشه ؟یا ضدآفتاب وکالی ؟؟ فکر کنم ضدآ ...

مای ترکیبات بدی نداره ظاهرش خوبه . ولی برای بعضی پوست ها جوش میاره و البته بخاطر ترکیبات عطری من هیچوقت پیشنهادش نمیکنم چون پوست رو به مرور حساس و نازک میکنه .

وکالی که فروشش تو خیلی از کشورا ممنوعه اصلا برند نیست از دست‌ساز ها بدتره مقادیر زیادی سرب و جیوه داره که به کلیه آسیب میزنه باعث سرطان میشه .

دنبال برندای ضعیف نرید .

من پیشنهادم ایناس : ضدافتاب رویوال _ برایت مکس _ ژنوبایوتیک _ اینا خوبن باعث جوش نمیشن کاملا سبک هستن و هیچ ترکیب خطرناکی ندارن و آسیب نمیزنن قیمتشون هم مناسبه