2777
2789

بچه ها این پسره تو خارج زندگی میکنه و تقریبا یه ماهه که صحبت میکنیم و اونجوری که میگه قصدش ازدواجه

ایشون دوست عموم هم هستن و از طریق عموم منو میشناسه 

حالا من دیروز یه تاپیک زدم که دو روزه زیاد پیگیر نیست و وقتی دلیلشو پرسیدم گفت خارج از شهر بوده و رفته واسه کارای بیزینسش. 

حالا من نمیدونم در کل حرفاشو باور کنم یا نه🥲🤦‍♀️😂

این عکس چتاشه هر کی متوجه نشد بگه ترجمه کنم

خواستین عکسشو هم میزارم 

اره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه دارم واسه آیندمون تلاش می‌کنم ولی خب من توجه میخوام ازش

هر دو چند سالتونه؟ کارش چیه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اگه واقعا دوست عموته و اطمینان دارن بهش که اوکیه

ولی اونایی که از مجازی راا دور دوست میشن رو نمیشه اطمینان کرد

حالا دوروز مسیج نداده یا دیر ج داده زمین به اسمون اومده؟ لابد کار اشته. همه دغدغه و فکرت رو نذار رو این مساله

سعی کن بشناسی ببینی به دردت میخوره یا نه

اگه واقعا دوست عموته و اطمینان دارن بهش که اوکیهولی اونایی که از مجازی راا دور دوست میشن رو نمیشه اط ...

اخه میدونی اینجا تاپیک زدم هر کی یچی گفت که اره شاید خیانت میکنه و قطع رابطه میخواد

منم حساس شدم