2777
2789
عنوان

شاید امروز شاید فردا شاید کمی دیرتر

| مشاهده متن کامل بحث + 13923 بازدید | 1359 پست
@عطر_رویا @خاتونخانوم @باآآآآرآآآآنعشق @هوووووففففف @تیتیسانم ﷽🌼فقط امر بفرما✋همه چیز برای توس ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

براشون آیت الکرسی میخونم...ان شالله‌ که به دعای آقا بخت خوب نصیبشون بشه.

ممنونم  دوست خوبم قبول حق

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براشون آیت الکرسی میخونم...ان شالله‌ که به دعای آقا بخت خوب نصیبشون بشه.

عزیزم میشه بزای حل مشکلات مالی ماهم بخونید حالم خیلی بد توان ندارم دیگه منم دعاتون میکنم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

@ایرکاف @نور_رحمت @جوکرمونث @ملکهقلبش @مهدویت_انقلابی ﷽🌼فقط امر بفرما✋همه چیز برای توست♥️نَحْن ...

ممنون عزیزم ۱۰۰صلوات سهم من

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

@عطر_رویا @خاتونخانوم @باآآآآرآآآآنعشق @هوووووففففف @تیتیسانم ﷽🌼فقط امر بفرما✋همه چیز برای توس ...

انشاالله ۲۰۰صلوات

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

الهی آمین عزیزم سلامت و حاجت روا باشید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷

تقدیم به ساحت مقدس امام عصر ( عج) 🌺

التماس دعا🌺

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

@ماه_شاد @_هیچکس_ @نوکرحسینم @همدم_بانو @دختربارااااااان ﷽🌼فقط امر بفرما✋همه چیز برای توست♥️نَح ...

سلام و ادب

بانو جان بابت اینکه حواستون به بنده هست و منم با خلوص نیت و دل پاک نذر و دعا هاتون شریک میکنید و هر دفعه تگ میکنید من رو ازتون سپاسگزارم عزیزدلید🥰

براتون هر آنچه از خداوند خواهانید آرزومنم🙏💙

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747

بهترین و موثرترین کار برای تعجیل ظهور حضرت چه عملی هست ؟آیا دوست دارین ، دعای مستجاب و شفاعت مولاهمر ...

۵۰۰تا

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

ترو خدا واسه داداش منم دعا کنید خواب بد دیدم دلم شور میزنه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍