2777
2789
عنوان

شاید امروز شاید فردا شاید کمی دیرتر

| مشاهده متن کامل بحث + 13923 بازدید | 1359 پست

ممنون که دعوتم کردین حتما نگاه خداوند بوده به من

من این روزا حالم خوب نیست چون نمیتونم خشممو کنترل کنم مخصوصا نسبت به دخترم که خیلی شیطونه

سرش داد میکشم چون هم پرخاشگرم و اینکه واقعا کم اوردم درمقابل اینهمه شیطنتش

دوستان برام دعا کنین چون خیلی حق الناس به گردنم رفته 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

@آسمانم418‍ @pariiiiiiiiiiiii @anahid1378 @gomnaam @gisgolabetoon ﷽🌼فقط امر بفرما✋همه چیز برای ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

به نیت ظهور آقا صاحب الزمان الهی آمین 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

﷽🌼فقط امر بفرما✋همه چیز برای توست♥️نَحْنُ أَوْلِياؤُكُمْ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ فِي الْآخِرَةِ ...

سلام بانو جان ،ممنونم از این که منو یاد کردید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️ 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
ممنون که دعوتم کردین حتما نگاه خداوند بوده به منمن این روزا حالم خوب نیست چون نمیتونم خشممو کنترل کن ...

سلام عزیز ،کاملا درکت میکنم ،دقیقا مثل تو هستم ،با دو تا دختر ، فقط به این فکر کن یه روزی این قدر بزرگ میشه دخترت ،که دیگه تو بغلت جا نمیشه ، مهمون خونته به چشم زدنی بزرگ میشه ومیره دنبال سرنوشتش ، تو می مونی و یه خونه ای که تمیز و برق میزنه ولی تنهایی ، چشم انتظار که دخترت کی فرصت کنه یادت کنه ، عزیزم منم خیلی با دخترام دعوا کردم و میکنم و عصبی هستم ، ولی دارم رو خودم کار میکنم ، تنها تکیه گاه و پناه دخترت هستی ،به خودت فرصت اشتباه بده دایم سرزنش کردن خودت عصبی ات میکنه ،ببخش اینا رو گفتم نوشته ات رو خوندم کاملآ خودمو دیدم ، موفق باشی 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
200تا گل صلوات برای تعجیل فرج مولا جانمون 🌹

قبول باشه عزیزم ان شاءالله حاجات دلتون برآورده به خیر بشه به حق امام زمان عج الله 

اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

سلام عزیز ،کاملا درکت میکنم ،دقیقا مثل تو هستم ،با دو تا دختر ، فقط به این فکر کن یه روزی این قدر بز ...

دقیقا هی خودمو سرزنش میکنم بدتر عصبی میشم 

درست میگین امیدوارم بتونم خودمو دیدمو رفتارمو تغییر بدم 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

سلام بانو جان ،ممنونم از این که منو یاد کردید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

سلام و ممنون از حضورت💚🌹♥️

با یاد خدا ، خدا همیشه یادت کنه

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌸🌹

🤲🏻

♥️💗💓

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

🤲🏻

سلام بانو 

ممنونم که منو دعوت کردی ببخشیدکه دیر دیدم تایپیک قشنگت رو

ان شاءالله اگه لایق باشم ۵۰۰ صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقاجانمان هدیه میکنم

یه خواسته ی دور از انتظاری دارم ان شاءالله با نفس گرم شما و بقیه ی دوستانمحقق بشه الهی آمین 😍🌷

خدایا شکرت🌹

سلام عزیزم ، اجرتون با مولا جانمون 🌹 ❤️ 

200تا صلوات دوباره برای ظهور و سلامتی مولا جانمون 🌹 

من تقریباً هر روز برای امام زمانم ، مولا جانم صلوات می‌فرستم ، ولی همیشه شرمنده ام به خاطر گناه کردن هام ، اشتباهاتم 😔 یعنی میشه یه روز بیاد حتی یه اشتباه کوچولو نداشته باشم 

سلام عزیزم ، اجرتون با مولا جانمون 🌹 ❤️ 200تا صلوات دوباره برای ظهور و سلامتی مولا جانمون 🌹 من تقر ...

سلام عزیزم خوش به سعادتتون 😍😘خیلی التماس دعا

الهی امین الهی روزی بیاد که هیچ کدوممون با گناهانمون قلب حضرت رو به درد نیاریم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭