2777
2789
عنوان

شاید امروز شاید فردا شاید کمی دیرتر

| مشاهده متن کامل بحث + 13923 بازدید | 1359 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اكْفَلوا لي بسِتِّ خِصالٍ أكفلْ لَكُم بالجنّةِ : الصّلاةُ، و الزّكاةُ ، و الأمانةُ ، و الفَرْجُ، و البَطْنُ ، و اللِّسانُ . 
 [حفظِ] شش امر را براى من عهده دار شويد من بهشت را براى شما عهده دار مى شوم: نماز، زكات، امانتدارى، شهوت، شكم و زبان را.
كنز العمّال : 43530

پيامبرخداصلى الله عليه وآله:خداوندجلّ جلاله مى فرمايد:

«لا إلهَ إلاّ اللّه ُ» حِصْني ، فَمَن دَخلَه أمِنَ مِن عَذابي . 

«لا إله إلاّ اللّه » دژ من است پس هر كه به آن درآيد، از عذابم ايمن است.
التوحيد :ص 24،ح21

السلام علیک یا صاحب الزمان و یا شریک القرآن ❤️

اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
مَن لَقِيَ اللّه َ عزّ و جلّ بهِنَّ دَخلَ الجَنّةَ مِن أيِّ بابٍ شاءَ : مَن حسنَ خُلقُهُ ، و خَشِيَ اللّه َ في المَغيبِ و المَحْضَرِ ، و تَرَكَ المِراءَ و إنْ كانَ مُحِقّا . 
سه چيز است كه هر كس با آنها خداوند عزّ و جلّ را ديدار كند از هر درى كه بخواهد وارد بهشت مى شود: كسى كه خوش خو باشد، و درآشكار و نهان از خدا بترسد و بحث وستيزه رارها كند اگر چه حق با او باشد.
الكافي : ج 2،ص300،ح2

اللهم لین قلبی لولی امرک 

یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک🌿

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🤲🌱

یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 

یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم