2777
2789

شوهرم منو از خونه بیرون کرد و گفت برو خونه بابات تا تکلیفتو روشن کنم شناسانامه و مدارکمو برداشت.

الان خونه بابامم میخواد فردا بیاد بچه رو ببره 

میخوام بپرسم تا وقتی که طلاق نداده  وحضانت مشخص نشده میتونه بچه ببره و  ممکنه دیگه نیاره چه غلطی باید کنم؟

برم بشینم تو خونم بگم هروقت ابلاغیه اومد میرم؟ 

نمیتونم دوری دخترمو تحمل کنم.

هرکس میدونه و بلده تورو به خدا راهنمایی کنه😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره برو ،خونه خودت بمون عزیزم‌..تا طلاق نداده حق نداره همچین کاری کنه ..راه نداد زنگ بزن به پلیس ..زمانش که رسید دادگاه روزش و معین میکنه برای بچه البته اگه زیر ۷ سال هست حضانت دست خودته 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بابامو اورد خونه گفت برش دار ببرش به خودمم گفت مدارکتو برداشتم برم تکلیفتو مشخص کنم

این اشتباه ..حق نداشته تورو بگه برو بیرون ..من تالحظه طلاق خونه م موندم ..باباتم باید میگفت اول تکلیفش مشخص بشه بعد ..اشتباه از شما بوده ..همون لحظه زنگ میزدین ۱۱۰ میومد 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
پاشو برو شکایت کن بگو شوهرممنو دخترمو بیرون کرده مدرکم داشته باشی واسه اینکه اون بیرونت کرده دخترتم ...

خب میترسم ؛ بدتر میکنه؛ دخترمو میترسم برداره ببره خونه مامانش نشونم نده پروسه طلاقم طولانیه لابد

منم با مامانش اینا قطع رابطم 

خب میترسم ؛ بدتر میکنه؛ دخترمو میترسم برداره ببره خونه مامانش نشونم نده پروسه طلاقم طولانیه لابدمنم ...

مگه کاری کردی که میترسی اگه شکایت نکنی اون میبینه که میترسی بدتر می‌کنه ولی اگه شکایت کنی خودشو جمع می‌کنه 

این اشتباه ..حق نداشته تورو بگه برو بیرون ..من تالحظه طلاق خونه م موندم ..باباتم باید میگفت اول تکلی ...

بابام گفت اعصابش خورده بیا بریم تا اروم شه 

منم بهم برخورد که بیرونم کرده و میگه برو ؛نمیخواستم جایی بمونم که منو نمیخوان 

ولی الان وقتی به دوری دخترم فک میکنم میخوام دیوونه بشم میگم هرکاری لازمه میکنم فقط دخترم دور نباشه ازم 

حتی حاضرم مهریمو ببخشم حضانتو کامل بگیرم 

شما بعد تعطیلات برین اداره ثبت احوال رسید های المثتی کارت ملی و شناسنامه تون بگیرین، بعد برین دفتری که ازدواج کردین بگین کپی نوشتارسند ازدواج تون بهت میده بعد برین دوتا دادخواست بزنید بابت ترک منزل اجباری و مهریه تون ، بچه تون چندسالش هست ؟ دختر یا پسر

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تا قبل ۷ سال میتونه حضانتشو از دستم دربیاره؟

نه گلم نمیتونه تا پایان ۷ سالگی دست مادر ،به بعد تاسن بلوغ با پدر ،وبعدش خود بچه تصمیم میگیره با کی زندگی کنه ..زمانی قبل ۷ سال دادگاه حضانت و به پدر میده که برای دادگاه خدای نکرده اثبات کنه که زن مریضی یا مشکل روانی چیزی داره یا بچه رو اذیت میکنه .در غیر اینصورت حضانت با مادر ،ولی خوب یکروز و نصفی تعیین میکنن برای اینکه پدرش هم بتونه ملاقاتش کنه

بابام گفت اعصابش خورده بیا بریم تا اروم شه منم بهم برخورد که بیرونم کرده و میگه برو ؛نمیخواستم جایی ...

خوب الان کلید خونه ت و داری ...برگرد برو خونه ت هیچ گوهی نمیتونه بخوره ...حرفی زد یا تهدیدت کرد همون لحظه زنگ بزن‌۱۱۰ ..من همینکارو میکردم عین سگ میترسید