2777
2789

پارسال ک بابا بزرگم فوت شد بابام پیش داداشاش بود و از بس سادست بهشون گفته بود ما یه خونه دیگ داریم،اونا زناشون خیلی حسودن چشممون زدن تا چهل روز تو خونمون جنگ و دعوا بود و تقصیر بابام بود،منم اون زمان کتکور داشتم استرس زیادی بهم وارد شد،گریه میکردم و نفرین بابا بزرگم میکردم میگفتم نمی بخشمت با این بچه تربیت کردنت

ی مدت پیش خاب دیدم رو برو بابا بزرگم نشستم دستشو می بوسم میگم منو ببخش

بعد خیلی حال بدی داشتم ب مامانم ک گفتم گف نباید نفرین میکردی اون خیلی مذهبی بود فلان،البته بگم بین بچه هاش فرق میذاشت ب همشون زمین زیاد داد الا بابای من ک انقد براش خوب بود، مامانمم دل خوشی نداره ازش

حالا دلم میخاد شب جمعه ای بدم براش ولی فک کنم مامانم نذاره بگه همو پسراش براش بدن

حال دلم بد اشوب

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

حتما اینکارو بکن تا اروم بشی.. اونم اون دنیا ناراحته که چرا فرق گذاشته. بین بچه هاش. دستش از دنیا کوتاهه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.