2777
2789
عنوان

كيا شوهرشون سيگار ميكشه...

4333 بازدید | 30 پست

شوهر من سيگار ميكشه.زياد نميكشه روزي پنج شش تا شايدم بيشتر.از وقتي واسه ني ني اقدام ميكرديم عادت كرد بره بيرون بكشه تو خونه نمياره.وقتي هم مياد دست و صورتشو ميشوره بوي سيگاربره.انصافا هم بوي سيگار نميده هيچ وقت

ولي خيلي دلم ميخواد ترك كنه.به نظرتون چيكار ميتونم بكنم؟؟

اينم بگم قبل از ني ني يه بار سر اين موضوع باهاش بحث و دعوا و قهر كردم گفت ميذاره كنار

ولي بعد متوجه شدم مي كشه و از من قايم مي كنه

ديگه كوتاه اومدم دوس ندارم قايم كنه.

چكارش كنم كه خودش بذاره كنار؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چقد مثل منی 

منم شوهرم خیلی کم میکشه

از وقتی هم اقدام کردم و کل دورانه بارداری و الان که دخترم هست اصلا توی خونه نمیکشه

هرچی هم بهش میگم تو که خیلی کم میکشی خب کلا بذار کنار میگه حال میده

😢

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

((شخص سیگاری اطرافم نیست))

ولیکن

این ب ذهنم رسید

همسره شما ک تا این حد با شعور هستن ( خدا رو شکر) ک در این برهه از زمان

اینطوری مراعات میکنن

میتونید از ترفند (( برای جنین ضرر داره  و  بعدا ک بچه ب دنیا بیاد ، نفس آدم میخوره تو صورتش و براش خطر ناکه و .... )) استفاده کنید 

و البته بابت رفتارهای الانشونم

بی نهایت تشویقشون کنید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

منم شوهرم میکشه.زیادم میکشه.میره بیرون میکشه بعدش ادکلن میزنه ولی من خیلی اذیت میشم.دکترمم گفت تاثیر روی باروری اسپرم نمیذاره و اذیتش نکن که ترک کنه چون فکرش درگیر میگه و استرس میگیره بارداری به تاخیر می افته.

ولی من از بویی که از ریه ش میاد بیرون حالم بهم میخوره.با اینکه مسواک میزنه دایم و ... ولی من حسش میکنم

شوهر من میکشید خیلی سال بوده که میکشید دلش میخواست ترک کنه راهش بلد نبود تا اینکه توی روزنامه با یه جای اشنا شد که روانشناس در چند جلسه گروهی راه ترک سیگار رو باهاش کار کرد ۵۰۰ هزینه کلاس شد وای خدارو شکر ترک کرد

شوهر منم میکشه نامزدی زیاد بود روزی ۱۰ تا ولی از وقتی بچه دار شدیم روزی ۲ تا میکشه قول داده تا پسرمون ۲ ساله بشه کلا بذاره کنار هیچوقتم جلو من نمیکشه میره تو حیاط تا حالا دستش سیگار ندیدم یکی دو بار پیش اومد دیدم خیلی ناراحت شد 

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

شوهر منم میکشه از اقدام تا الان که پسرم ۱۵ماهشه میره بالکن وقتی ام اومد دست و صورتشو میشوره بنظرم اشکال نداره اروم میشه

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
شوهر من میکشید خیلی سال بوده که میکشید دلش میخواست ترک کنه راهش بلد نبود تا اینکه توی روزنامه با یه ...

میشه شماره بدی عزیزم؟ شوهر منم خیلی دوست داره ترک کنه ولی نمیتونه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
الان با شوهرم قهرم نمیدونم چطور شمارشو پیدا کنم

وای چه بد شد خیلی لازم داشتم:-(