2821
2789
عنوان

شوهرم میخواد مادرش و

2311 بازدید | 31 پست

الان نزدیک ۲ ساله عقدم عذاب کشیدم واقعا همه جوره تحمل کردم کار اومدم تا امسال ک بالاخره کاری ک این همه منتظر بودیم دعوت به مصاحبه کردن قبول شده

رفته مدارک برده گفتن بیمه 

اسم مامانشم با من داده

هم منو بیمه کنه هم مامانشو 

منم ناراحت شدم چرا با من مشورت نکرده گفتم راضی نیستم اینکارو کنی بعد از اینم به هیچیت کار ندارم

مامانم الان باهام دعوا کرده چرا نذاشتی پسرشه وظیفشه

من همه امیدم به اون حقوقه زودتر بریم سر خونه زندگیمون😞😞

چیکار کنم بنظرتون بگم بیمه کنه مامانشو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه داره حالا که به دلش افتاده بذار بیمه کنه خدا چندبرابر خیر و برکت میندازه تو زندگیتون 

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چه ایرادی داره.انقد کم‌نمیشه که رو زندگیتون‌تاثیر بزاره.الان هم‌سنشون‌داره میره بالا بدون بیمه یه دکتر نمیتونه بره مادره.اکثر پسرا مادرشونو‌بیمه میکنن

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

تو دو ساله عذاب کشیدی مادرش از بارداری تاحالا که 20 یا 30 و خرده ای ساله براش زحمت و عذاب کشیده. 

همسر منم پدر و مادرش رو بیمه کرد.

خوشحالم شدم که هواشونو داره و بااین کار میخواد یه جبران خیلی ناچیزی براشون داشته باشه. 

وقتی از دستش برمیاد چراانجام نده؟! 

مگه حقوق چه ربطی ب بیمه داره

خب حالا مادرشم بیمه کنه چه اشکالی داره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیمه از حقوق کم میشه خوب.

مگه چقدره برای یه نفر؟

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
فکر کنم، در صورتی مادرش بیمه میشه که اثبات کنه مادرش تحت تکلفه.

نه ربطی نداره.میتونن بیمه کنن.اگر خودشون بیمه ندارن.یکی اقوام پدر مادرشو بیمه کرده چون بیمه ندارن

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز