2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من ت بارداری دکترم ت بیمارستان شمس و بهبود بود....پارسال گفتش خودم ۸ تومن میگیرم بیمارستان هم ۱ ...

من تلفنی حرف زدم گفتم خودتون چقدر می گیرید گفت فقط هزینه بیمارستانه؟

من با دکتر نگین متیقنی حرف زدم

اینطوری کردن آخرش رفتم الزهرا

هی میگفتن الزهرا نمیرسن ب آدم فضا یه طوریه...من با گریه رفتم روز زایمان...اما عالی بود...من حالم بدتر بود دکترم سریع فرستادم ای سی یو اونجا خیلییییی رسیدن...آها یادم رفت با ای سی یو کلا شد ۲۰ تومن

خواستی بری اسم دکتره رقیه زارعی هست

درحالی دکترم میگف بیمه ک نداری از ۳۰ تومن بالاتر میشه

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
اینطوری کردن آخرش رفتم الزهراهی میگفتن الزهرا نمیرسن ب آدم فضا یه طوریه...من با گریه رفتم روز زایمان ...

الزهرا میگن خیلی تعریف نداره اخه🤦‍♀️

❤️خدایا مواظب خانوادم عشقای زندگیم باش❤️
خب خواهر های عزیزم اگه سابقه سزارین ندارین ماما بگیرید تو هر بیمارستانیچرا دکتر میگیرید که عمل کنه ...

ماما رو چطور میشه گرفت من بعد ۱۳سال دوباره حامله شدم گیج شدم باید روززایمان پول بدیم بگیریم؟

ماما رو چطور میشه گرفت من بعد ۱۳سال دوباره حامله شدم گیج شدم باید روززایمان پول بدیم بگیریم؟

آره روز زایمان یواشکی به یکی از ماما ها پول بده

اول بپرس بچه را می‌تونه دربیاره

پول بده بگو دربیارش‌ 

به بقیه هم نگید که پول گرفته . به ماما هم بگو

نگه