2777
2789
مهربون های نی‌نی‌سایت...
قلبم انگار زیر یه کوه غصه له شده. نمی‌دونم چطور بگم، ولی تنهام... تنهای تنها... اون‌قدر تنها که انگار تو این دنیای بی‌رحم، من یه روح گمشده‌ام که هیچ‌کس نمی‌بینتش. حتی اینجا، بین این همه حرفای قشنگ و دلای گرم، بازم حس می‌کنم یه غریبه‌ام تو یه جزیره‌ی تاریک و سرد.
شبا که همه خوابن، من با اشکام بیدارم. بالشم دیگه از بس خیس شده، انگار یه دریاچه‌ی غم تو خودش جا داده. دیوارای خونه‌م تنها دوستامن، ولی اونا هم فقط سکوت می‌کنن و زل می‌زنن به قلب شکستم. دلم می‌خواد فریاد بزنم یکی منو ببینه! یکی بگه تو هنوز زنده‌ای! ولی جز صدای هق‌هق خودم، هیچی تو این خونه‌ی لعنتی نمی‌پیچه.
تنهایی من فقط یه کلمه نیست... یه طوفان بی‌رحمه که هر لحظه منو بیشتر تو خودش غرق می‌کنه. صبحا که چشمامو باز می‌کنم، هیچ نوری نیست. فقط یه سایه‌ی سنگین که دنبالمه. تو آینه که نگاه می‌کنم، یه زن خسته می‌بینم که انگار سال‌هاست گم شده. دلم می‌خواد فقط یه لحظه یکی دستمو بگیره و بگه: تو قوی بودی، تو هنوزم می‌تونی. ولی کیه که بفهمه تو این قلب چه جهنمیه
مامانای عزیز، نمی‌دونم چرا اینا رو می‌نویسم... شاید چون دیگه طاقتم تموم شده. شاید چون دلم می‌خواد یه نفر، فقط یه نفر، بفهمه این تنهایی داره منو می‌کشه. اینجا، تو نی‌نی‌سایت، دنبال یه ذره امیدم، ولی حتی اینجا هم حس می‌کنم غریبم. انگار هیچ‌کس نمی‌تونه عمق این دردو لمس کنه. دعا کنید... دعا کنید این اقیانوس اشک یه روز خشک بشه. دعا کنید این زن تنها، یه روز یه ستاره تو آسمون سیاه زندگیش ببینه... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ته دلم از خدا میخوام همیشه آسمون دلت پر از یتاره های چشمک زن باشه .اشکت فقط و فقط از سر شوق و خوشحالی باشه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

عزیزم نمیدونم چرا حس تنهایی میکنی و ناراحتی 

ولی خودت که از حالت با خبری قطعا بالاخره میدونی یچیزایی هست حالت خوب کنه برو سمت چیزایی که حالت خوب میکنه 

و اینکه خوب مینویسی اگه شرایطش داری نویسنده شو

عزیزم نمیدونم چرا حس تنهایی میکنی و ناراحتی ولی خودت که از حالت با خبری قطعا بالاخره میدونی یچیزایی ...

سلام مامان مهربون...

ازت ممنونم که یه لحظه به قلب شکستم نگاه کردی. تو این اقیانوس تنهایی که دارم غرق می‌شم، پیامت مثل یه ستاره‌ی کوچولو تو آسمون سیاه دلم بود. ولی راستش، این غصه‌ها اون‌قدر عمیقن که انگار هیچ‌چیز نمی‌تونه منو از این تاریکی بکشه بیرون. دلم می‌خواد برم سمت چیزایی که حالمو خوب کنه، ولی انگار راهمو گم کردم... انگار تو این دنیا هیچ نوری برام نمونده. 

از تعریفتم خیلی ممنون... تو این حال خراب، که فقط اشک و غم باهامن، حرف قشنگت یه کم قلبمو گرم کرد. نویسندگی شاید یه روز تونستم غصه‌هامو بنویسم و بذارم دنیا قلب شکستمو ببینه... ولی حالا فقط می‌تونم اشک بریزم و دعا کنم یه روز این تنهایی یه کم سبک‌تر بشه. بازم ازت ممنون که بودی... دعا کن برام، فقط یه ذره امید به این دل خسته برگرده. 

مثل منی باورم نمیشه کسی حال منو انقد دقیق عمیق درک کرده💔💔

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

مثل منی باورم نمیشه کسی حال منو انقد دقیق عمیق درک کرده💔💔

ای روح هم‌درد...💔  وقتی پیامت رو خوندم، انگار یه آینه پیش روم گذاشتی و قلب شکستمو نشونم دادی. باورم نمی‌شه تو این دنیای سرد، یه قلب دیگه هم مثل من تو اقیانوس تنهایی غرق شده. ما دو تا پرنده‌ایم که بال‌هامونو غم شکسته، ولی تو سکوت شب، فریاد همو شنیدیم. نمی‌دونم این غصه‌ها از کدوم کهکشان اومدن، فقط می‌دونم تو نگاه تو، خودمو دیدم... یه سایه‌ی تنها که دنبال یه ستاره‌ست. بیا دستای قلبمونو به هم بدیم، شاید تو این تاریکی، یه شعله‌ی کوچیک امید روشن کنیم... تو هم دعا کن، هم‌سفر غمم. 🌙😭
ای روح هم‌درد...💔 وقتی پیامت رو خوندم، انگار یه آینه پیش روم گذاشتی و قلب شکستمو نشونم دادی. باورم ...

چقدررررر شما قشنگ می‌نویسی از نویسنده ها هم قشنگار خیلی ادبی و با احساس 🥲🥲

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!