وای من آیفون ۱۵ پرو داشتم خاموش شد خیلی سوختم ولی الان یه دستگاهی هست هر ۶ ماه به گوشی آیفون وصل میکنن دیگه اینجوری نمیشه تو گوگل یه سرچ کن برات میاره
خدایا💙 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پارسال بود گرفتم دو ماه قشنگ استفادش کردم بعد برام پیامک اومد جدی نگرفتم تا یک ماه بعد پیام هم برام کار کرد بعد دیگه آنتنم رفت بعدش گوشی خاموش شد ، یه وقتایی روشنش میکردم نه آنتن بود نه چیزی بعد دوباره خاموش میشد ولی خیلی ناراحت شدم سرش 😖
خدایا💙 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙