2777
2789

۱۶گرفتم بدون ریجست این پیام برام اومد

دستگاه زیر جزء دستگاه های ثبت شده نیست و از تاریخ

1404/02/26

سرویس نخواهد گرفت

ینی گوشی خاموش میشه سا انتن نخاهم داشت

فعلن انتن دارم

وای من آیفون ۱۵ پرو داشتم خاموش شد خیلی سوختم  ولی الان یه دستگاهی هست هر ۶ ماه به گوشی آیفون وصل میکنن دیگه اینجوری نمیشه  تو گوگل یه سرچ کن برات میاره 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنتن نمیده دیگه 

خاموش که نمیشه 

ولی خب ۱۶ چرا ریجستر نشده گرفتی؟

مال من ۱۵ بود اون موقع نمی‌شد 

دیگه بعدم چون خیلی ازش استفاده ندارم ریجستر نکردم گفتم ۱۷ بیاد عوض کنم

ولی ۱۶ که ریجستر می‌شه راحت

مرسی عزیزم ولی من سیمکارتمو هردوس همزمان انداختم دوماه نمیشه ینی؟

اگه هر دورو با هم انداختی فقط ۱ ماه دووم میارن هر دو 

یک سری راه ها هست برای بالا آوردن مجدد آنتن اما بدرد نخوره در حدی ک دنبالش هم نرفتم 

الان هر جا ک میبرم کنارش یک گوشی سامسونگ دارم اونم با خودم میبرم برای تماس و پیامک 

رجیسترش ۳۰ درصد کل مبلغ گوشیه

با ریجستر۱۷۰تومن میشد پول نداشتم😐

🥲فک نمی کردم کسی که پول کافی نداره آیفون استفاده کنه

همیشه فکر می کردم کسایی که آیفون دارن هر ماه حداقل اندازه یه آیفون درآمد دارن 🙈

برا همین خودمم استفاده نمی کنم ازش میگم یه وقت آشناها معذب نشن فک کنن من خیلی پولدارم 😅فقط برای عکاسی استفاده می کنم

ینی چی خاموش شد

پارسال بود گرفتم دو ماه قشنگ استفادش کردم بعد برام پیامک اومد جدی نگرفتم تا یک ماه بعد پیام هم برام  کار کرد بعد دیگه آنتنم رفت بعدش گوشی خاموش شد ، یه وقتایی روشنش میکردم نه آنتن بود نه چیزی بعد دوباره خاموش میشد ولی خیلی ناراحت شدم سرش 😖 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

پارسال بود گرفتم دو ماه قشنگ استفادش کردم بعد برام پیامک اومد جدی نگرفتم تا یک ماه بعد پیام هم برام ...

یعنی کلا گوشی پر؟؟؟؟

دیگه هیچوقت درست نشد اون گوشی؟؟😳

هزینه ریجسترش هم داشته باشی و بری ریجستر کنی یعنی دیگه روشن نمیشه؟

آخه من میخواستم ۱۶ مکس بدون ریجستر بخرم پیام‌ شمارو دیدم تن و بدنم لرزید😩

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده