2777
2789
عنوان

من واقعی😐💔 (پارت یک)

164 بازدید | 16 پست

به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎

😂😂😂

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

وقتی کل روز رو میخوابی خب معلومه وقت خواب دیگه خوابت نمیاد🤦🏻‍♀️😂

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کل روز رو میخوابی خب معلومه وقت خواب دیگه خوابت نمیاد🤦🏻‍♀️😂

اوممم دقیقاً من همیشه این مشکل رو دارم😂💔

به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎

شبانیاسایت زودترخوابت میگیره

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وایییییی تو از کجا میدونی من شبا میام سایت 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وایییییی تو از کجا میدونی من شبا میام سایت

ازکامنتایی که میذاری برابعضیا😂اون بعضیاشب کارن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

ازکامنتایی که میذاری برابعضیا😂اون بعضیاشب کارن

کیااااا دهنت سرویس یکم واضح بگو 😂😂😂😂

خب دیگه🤪

نه واقعا جدی میگم من برای کسی کامنت نزاشتم 😐💔😂

نه واقعا جدی میگم من برای کسی کامنت نزاشتم 😐💔😂

پس۱۵۶۲پست که توبیوهست براچیه؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

پس۱۵۶۲پست که توبیوهست براچیه؟

خب من همه جا نظر میدم 😂😂😂😂

شبا بهتر تمرکز دارم به سایت 

اوممم دقیقاً من همیشه این مشکل رو دارم😂💔

چرا آبجی یعنی حالت اضطراب و کلافه بودن و استرس هم بهت دست میده ؟ برنامه ریزی روزانه داشته باش تأثیر مثبت زیاد داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چرا آبجی یعنی حالت اضطراب و کلافه بودن و استرس هم بهت دست میده ؟ برنامه ریزی روزانه داشته باش تأثیر ...

نمی‌دونم والا کلا زندگی بهم ریخته است دارم 😂

نمی‌دونم والا کلا زندگی بهم ریخته است دارم 😂

خب پله به پله همیشه از یک راه پله صعود کن ، چند سالتون ،وضیعت الان تون در کل روزچی ها هست چه برنامه های انجامی دارین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.