2777
2789

نهمین روز از مبتلا شدن من به ویروس یا همون کروناست و تجربه هام رو قراره تو این تاپیک بگم شاید به دردتون خورد🫠 علائم :بدن درد،گلودرد،تب و لرز،ابریزش بینی هست

حتماً حتماً دارو روبه  محض نشون دادن علائم شروع کنید ای کلاس دارم و ای نوبت ارایشگاه دارم و...فقط باعث میشه خودتون بعداً اذیت بشید و روند بیماری طولانی بشه و بقیه هم مبتلا بشن تو این مدت غذاهای ادویه دار به هیچ وجه مصرف نکنید عسل حتماً تو دوره درمان مصرف داشته باشید برای خواب تا تنفس راحت داشته باشید از سه بالشت که ارتفاع داشته باشه استفاده کنید تو روند درمان از قرص های ویتامین هم استفاده کنید و کاملا استراحت کنید و از زدن ماسک هم غافل نشید چه موقع که بیماری که بقیه دارو براتون میزنن یا کاری میکنن که مجبورا کنارتون هستن چه بعدش که ناقل محسوب میشید

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

مث من کربوهیدرات و شکر و نو برنج از زندگیتون حذف کنید دوسال یبار مریض میشین اونم سطحی

به نظرم ربطی نداره من مصرف دارم پارسال یکبار گرفتم امسالم تا این لحظه یکبار که نسبت به بقیه که اونام مصرف دارن  سبکتر بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبنیات بخصوص شیر برای من خیلی بد بود.یعنی تامیخوردم دوباره شروع میشد

من یک ساله این مریضی دست از سرم برنمیداره. یه ماه دوماه خوبم دوباده برمیگرده

داغون شدم

دردم از یار است و درمان نیز هم
لبنیات بخصوص شیر برای من خیلی بد بود.یعنی تامیخوردم دوباره شروع میشدمن یک ساله این مریضی دست از سرم ...

برای هرکس یه جوره ولی من مصرف داشتم خداروشکر برام بد نبوده از یکشنبه دارو شبانه مصرف میکنم ابریزشم کاملا قطع شده سرفمم خیلی کم شده شبا که از سرفه نمیتونستم بخوابم راحت میخوابم کسی که پنج روزه مبتلاست نمیخوابه گفت یه سرفه هم نزدی

من پارسال گرفتم بویایی و چشایی رو‌تا یک سال نداشتم الان هم که برگشته طعم و بوی اکثر چیزها دیگه مثل س ...

من فقط بویایی رو از دست دادم چند روز بعد یک خط در میان برگشت اما کامل نیست 

اره بده خدا لعنتشون کنه با ساخت این ویروسا و همچنین کسی که رعایت نمیکنه بقیه هم میگیرن