2777
2789

چکار میکنید ؟ کلی از آدم شیره میکشه

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا اون یه نفر مادر باشه !

و حاضر نباشه کاری برای خودش یا تو بکنه 

منفعل ، منفعل ، منفعل 

و کلی هم از تو انتظار داشته باشه و تو رو بابت هر اخلاق ی مقصر بدونه ...

نمیدونه از خودشه ، که من تندی میکنم ، حق دارم 

خسته شدم از یکطرفه بودن رابطه م باهاش

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
من با اینجور ادما نمیتونم کنار بیام و خب ترکش میکنم مگه اینکه ار اعضای خانواده م باشه

خوب اگه از اعضای خانواده باشه ، مثل مادر ، چکار میشه کرد😞

مجبور به تحملم چون مادر رو که نمیشه ترک کرد

پدر منو درآورده ، چجوری تحمل کنم خدا !!!!

از اینهمه احساس گناهی که بهم میده داغونم ....خودشم مثل مجسمه نه عاطفه ای ، نه بتونم روش حساب کنم ، نه ابراز وجودی ، فقط انتظارات یکطرفه ، از اینهمه سردی ش کلافه م . کاش ولم میکرد و از منم انتظاری نداشت ، ...

اتفاقا چون عزت نفسش پایینه وابسته هست

بمیرم براش ، خیلی دلم براش میسوزه ، هر چقدر بهش میگم خودت رو بزرگ ببین ، اینکارو بکن ، این حرفو بزن ، هیچی که هیچی ....

منم با خودش کشیده بود به قعر ....من که الان خودم رو نجات دادم ولی دست ایشون منو ول نمیکنه ....

از این عذاب میکشم که زیر دست عروسش مثل موش ترسیده میمونه ....اینقدر حساب می‌بره که جرات نداره تکون بخوره