2777
2789

چرا این عطرایی هستن که از بازار میخری که داخل بطری هستن و بعد با الکل قاطی میکنن وقتی بو میکنی همش بوشون انگار  تند و تیزه اولش ،بوی واقعیشون بین تندی عطر گم میشه انگار 

ولی عطرای دیگه نه همون اول ک بو میکنی میفهمی چه رایحه ای داره

چجوریه ایناا

ماندگاری دارن اون اولی ک گفتم؟؟

دوستان سلام به هیچ وجهی گول تبلیغات مستقیم یا غیر مستقیم عطرفروشی  ها و بازاریاب های آنها را که در  اکثر سایتها مشاهده می فرمایید نخورید من گول تبلیغات آنها را خوردم و در اینترنت شماره تلفن یکی از عطر فروشیهای معروف را به نام سید جواد را پیدا کردم با راهنمایی تلفنی یکی از فرزندان سید جواد در مشهد از میدان بیت المقدس (نام قدیم آن فلکه آب هست ) وارد بازار رضا شدم وسط بازار رضا روبروی بانک ملت دو مغازه کوچک کنارهم بنام سید جواد مشاهده کردم که فرزندان آن مرحوم با شاگردانش مشغول بکار بودند وقتی از آنها تقاضا کردم عطر گل یاس را به من نشان دهند تا بو کنم تا تشخیص بدهم اصل هست یا نه ، چند نوع عطرگل یاس با اسامی مختلف از جمله یاس سفید طبیعی به من نشان دادند که هیچکدام اصل نبودند چند تا عطر فروشی معروف دیگر هم مراجعه نمودم چون خوب عطر گل یاس را می شناسم فهمیدم که همگی آنها به دروغ می گویند که عطر ما اصل هست و با عطر دیگران فرق دارد توصیه من به تمام دوستانی که می خواهند فریب چرب زبانی عطر فروشی ها را نخورند و زیاد ضرر نکنند این هست شاید گل فروشی ها گل یاس داشته باشند آن گل را همانجا خوب بو کنید و خوب در حافظه بسپارید سپس چند ظرف کوچک خالی از عطر بخرید سپس بروید عطر فروشی های معروفی که مدعی هستند عطر اصل گل یاس دارند اگر بر اثر تلقینات عطر فروشی ها در تشخیص آن عطر مردد شدید و شک کردید و خواستید در منزل از سر فرصت خوب آن را بو کنید تا مطمئن شوید اصل هست یا تقلبی از آنها بخواهید فقط به اندازه ی پنجاه هزار تومان در یکی از ظرفهایی که از قبل تهیه کردید بریزند چون هیچ عطر فروشی ظرفهایش را به بهانه کمبود ظرف نمی فروشد هر ظرف پلاستیکی خالی عطر  4 الی 5 هزار بیشتر قیمت ندارد اما اگر ظرف خالی نداشته باشی عطر فروشی ها به بهانه اینکه ظرف کوچک کم دارند مجبورتان  می کنند در ظرفهای بزرگ خودشان که از انگشت اشاره کمی بزرگترست عطر بخرید که قیمت آنها حداقل 250 هزار الی  350 هزارتومان می باشد.