2777
2789
عنوان

پدرم کم میزاشت

460 بازدید | 24 پست

سلام من ۲۷ سالمه و اینا رو میگم بنظرتون خانوادم زیاد فرق نمیزارن بین منو برادرم؟؟؟؟

اول بگم یه برادر دارم فقط که از من سه سال کوچیکتره  و پدرم کارهای پیمانکاری و تکنسین کارخانه انجام میداد مثلا ده سال پیش دو طبقه خونع و یه ماشین خوب داشتن،من قدم خیلی کوتاهه بعد دوران نوجونی هرر چی به پدرو مادرم میگفتم با اینکه تو شهر بزرگی بودیم منو دکتر نمیبردن میگفتن مهم نیس بزرگ میشی یعنی خرجم نمیکردن  تو مدرسه درسم خیلی خوب بود همیشه اروم و سربزیر بودم سالی یه مانتو و یه سارافن اونوقتا بود واسم میخریدن اونم ارزوون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات تنکسین بود و ۲تا قرص و شربت برات نمی اورد؟

تنکسین از کی تا بحال اینقدر پول دار شده ک دوطبقه خونه و ماشین خوب داشته باشه؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اینکه گفتی قدم کوتاه ببر دکتر کار خوبی کردن نبردن چون اصولا هورمون میزنن که خیلی عوارض بدی داره 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بابات تنکسین بود و ۲تا قرص و شربت برات نمی اورد؟تنکسین از کی تا بحال اینقدر پول دار شده ک دوطبقه خون ...

😐😐😐

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

درسام عالی ولی همیشه منت میزاشتن که پول دادیم سرویس مدرسه واست ،

از اون ور داداشم بود که تنها کاری نمیکرد درس خوندن بود ولی براش بهترین دوچرخه و لب تاپ و گوشی و ... میخریدن هر سال هم امکان نداشت تجدید نیارع و انضباط صففرر

اینقد بهم فشار میاوردن که درس خوندن واسه چیه ازدواج خوبه نگاه دختر فلانی کن شوهر کرده تو میمونی رو دستمون و فلاان رشتم ریاضی بود حمایتم نمیکردن فقط میخاستن از اون خونه برم منم یه خاسگار اومد که تعریفشو میکردن بعد از کنکور بهش جواب مثبت دادم  

کنکور هم رشته کامپوتر دانشگاه دولتی قبول شدم فقط شبانه بود یعنی مقداری باید پول میدادن که گفتن نمیدیم و نرفتم 

اینکه گفتی قدم کوتاه ببر دکتر کار خوبی کردن نبردن چون اصولا هورمون میزنن که خیلی عوارض بدی داره

عزیزم همسنای من توی روستا هم بودن برده بودنشون رژیم غذایی و امپول بهشون داده بودن قدشون ۱۶۰ شده حداقل بعدشم هم راحت بچه دار شدن من که هیچی نکردم چند تا مریضی گرفتم

خلاصه بگم الان حدود نه سال از ازدواجم میگذره شوهرم همش میزنه تو سرم که چرا پدرو مادرت تو شهر بزرگ یه دکتر نبردنت . چرا درس نخوندی چرا سر کار نرفتی 

البته بگم که واسه جهیزیم  دو تا فرش و یه یخچال معمولی و یه تلویزیون گرفتن با هزااااز تا منت میرفتن پیش همه میگفتن فلان قدر دادیم جهیزیه واسه دخترمون 

داداشم هم ماشالا یه عالمه خرج دانشگاهش کردن رشته فنی بود تا تونست لیسانس بگیره و امسال براش زن گرفتن 

مامانم کل این سالها فقط واسه زنش طلا میخرید با پس انداز خودش و حدود پنجاه گرم به زنش داد ولی به من یه النگو دادن فقط 

زنشو بردن میگفتن زندگی ما واسه توئه هر چی میخای بخر 

اونم مبلمان و فرش و یخچال دو قلو ... براش گرفتن در حالی که پدرش یه تلویزیون جارو برقی براش گرفت با چند تا سرویس آشپزخونه 

یه خونه بزرگ و کامل بهش دادن 

ماشین سمند خشک دادن بهش ، بعد وام ازدواج گرفتن بقیه پول رو هم جور کردن دادن بهشون یه اپارتمان هم براشون گرفتن

ولی من فقط همون چند تیکه جهیزیه ناقص با کلی منت 😭

بابات تنکسین بود و ۲تا قرص و شربت برات نمی اورد؟تنکسین از کی تا بحال اینقدر پول دار شده ک دوطبقه خون ...

پیمانکاری هم انجام میداد 

مامانم از خرج ما میزد و جمع میکردن میگفتن باید خونه برا داداشت درست کنیم