2777
2789
عنوان

سلام

106 بازدید | 18 پست

سلام

۲۳ سالمه قدم ۱۵۵ وزنم ۴۳

هر کاری میکنم چاق نمیشم

فقط استخون موندم عین اسکلت

حتی خجالت میکشم برم بیرون

شوهرم هم دوست داره چاق بشم

کلا این موضوع خیلی خرابکاری کرده تو زندگیم

کمکم کنید 

من باختن رو بلد نیستم ، فرق بین باختن و ساختن یک کلمه است " خواستن " 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ب روی ماهت

چ طوفانی شرو کردی😐😂

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

متاهلی ؟ فکر کردم میخوای بگی دخترم ! عزیزم چاق بشی چون قدت کوتاهه بیشتر کوتا دیده میشی

اره متاهلم مشکلی ندارم فقط چاق شم

با 153 قد این وزنی که داری اسکلت به حساب نمیاد که میگی خجالت میکشی. اسکلت ندیدی! 

بعد اینکه جدیدا اندام لاغر و اسکینی مد شده خیلیا دوست دارن وزن تورو داشته باشن

در کل بیشتر فرم بدن مهمه. 

باشگاه برو هم وزنت یکم زیاد شه هم خوش فرم شی

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

با 153 قد این وزنی که داری اسکلت به حساب نمیاد که میگی خجالت میکشی. اسکلت ندیدی! بعد اینکه جدیدا اند ...

خواهرم حتی پ س ت ا ن ندارم خیلی کوچیکه اندازه گوجه سبز 

خواهرم حتی پ س ت ا ن ندارم خیلی کوچیکه اندازه گوجه سبز

گفتم برو باشگاه. پروتئینم بخور 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

باشهچه پروتئینیمیشه بیشتر توضیح بدی

من خودم تاحالا مصرف نکردم. از مربی باشگاه بپرس 

فقط عزیزم یه سوال شوهرت سرکوفت نمیزنه بهت بخاطر همین موضوعات و لاغریمن میترسم ازدواج کنم🥲

بله متاسفانه