2777
2789
عنوان

میخوام بذارم برم

164 بازدید | 18 پست

سلام من بچه طلاق ام با مادرو خواهرم میموندم از طریق تلگرام با همسرم آشنا شدم چون انتخاب همسرم بودم خانوادش اندازه یه گرون براش خرج نکردن هر مراسمی اومدن نشستن خوردن رفتن فقط همین برای من هیچ کاری نکردن هیچی نخریدن تو عقد هم فقط عموی همسرم رو با خودشون آوردن از نظر ظاهری خانواده فرهنگ حیا  هیچ عیب و ایرادی ندارم یعنی در حالت عادی باید از خداشونم می‌بود  ولی شانس منه دیگه 

پنج ساله عروس اینا شدم بلا نمونده سرم نیارن پیش همه فامیلاشون تحقیرم کردن پیش بزرگ و کوچیک من چون عمه هام نازا بودن ترسیدم بچه دار نشم جلوگیری نکردم یه دختر سه ساله دارم عین قرص ماه هر کی میبینه عاشقش میشه خانواده همسرم برای پسر بزرگشون هر کاری کردن از عروسی بگیر تا خونه و ماشین و خرج همه چی ولی بدون دلیل از من متنفرن چون بابا ندارم اصلا آدم حسابم نمیکنن جاریم بلا نمونده سر خانواده همسرم نیاره ولی از اون خیلی میترسن در حدی که بخاطر اون پدرشوهرم سه تا خونه اضافه داره ولی ما مستاجریم ...انقد به همه رو دادن منو پیش همه کوچیک کردن جاریم نه تو جمع با من دست میده نه حرف میزنه پشتم همش بدمو میگه مثلا به من فحش میده من هیچی نمیگم یا اگر بگم چرا فحشم دادی به جای اون از من ناراحت میشن خودمم بخدا  خوبی نمونده در حق اینا نکرده باشم گفتم شاید درست شن 

همسرم اولا دوسم داشت ولی اونا انقد تحقیرم کردن الان منو اصلا در حد خودش نمیبینه صب تا شب سرش تو گوشیه خسته شدم تو شهر غریب میخوام دخترمو بردارم برم خونه مامانم بعدشم طلاق بگیرم دیگه نمیتونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخواست بکنه تو این حال نبودم خسته شدم دخترم نبود یه لحظه هم واسه خودکشی دیر نمیکردم

ن عزیزم خودکشی کنی ک دشمن شاد میشه دخترت هم محبت میخاد یه پولی ازشون بکش لااقل ..میخای مجانی عروس شون شری مجانی هم بری

خودم و خدام💌

میخواست بکنه تو این حال نبودم خسته شدم دخترم نبود یه لحظه هم واسه خودکشی دیر نمیکردم

نگو اينجوري عزيزم

بخدا خدا كمك ميكنه

من الان خودم مشكل خيلي بزرگي دارم. شب و روزم گريس. الان دو روزه غذا نخوردم فقط اب

بخدااااا قسم كه سختمه. ولي بخاطر خدا تحمل دارم ميكنم. ميگم كمكم ميكنه. داره ازمايشم ميكنه

عزيزم تو هم خدا كمكت ميكنه. 

فكر نكن اگه دارم اين حرفو ميزنم نفسم داره از جاي گرم بلند ميشه😣😣

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ن عزیزم خودکشی کنی ک دشمن شاد میشه دخترت هم محبت میخاد یه پولی ازشون بکش لااقل ..میخای مجانی عروس شو ...

کاش دخترم نبود هیچی نمیخوام فقط دلم میخواد بمیرم دلم واسه دخترم میسوزه جز من هیچکس دوسش نداره 

نگو اينجوري عزيزمبخدا خدا كمك ميكنهمن الان خودم مشكل خيلي بزرگي دارم. شب و روزم گريس. الان دو روزه غ ...

کو اخه من اگه شانس درستی داشتم بابام ولم میکرد بره چرا انقد بی پناهم برای خودم شدم همه کس خیلی تحمل کردم خیلی تحقیر شدم چرا هر چی خوبی میکنم فقط بدی نصیبم میشه 

کو اخه من اگه شانس درستی داشتم بابام ولم میکرد بره چرا انقد بی پناهم برای خودم شدم همه کس خیلی تحمل ...

ميفهممت. تو هم اگه بري كه بچت مثه خودش ميشه. 

تو كه تقصيري نداري عزيزم. 

با شوهرت برو مشاور خانواده. لاقل تا اون درست شه و هواتونو داشته باشه. خانوداش به كنار

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

کاش دخترم نبود هیچی نمیخوام فقط دلم میخواد بمیرم دلم واسه دخترم میسوزه جز من هیچکس دوسش نداره

اینجوری نگو دیگه ..بخاطر اون حیوان صفت‌هاچرا تو نباشی  تورو بی اعتماد بنفس کردن خودتو نمیخوای ..حالا ک دختر  داری جلو اون قوی و شاد باش گناه داره چیزی نفهمه

خودم و خدام💌

خیلی قبل تر از این باید میرفتم وقتی تنهایی تا صب گریه کردم وقتی برای اولین بار تحقیر شدم وقتی برای خودم زندگی نکردم وقتی دیدم هیچ ارزشی برام قائل نیستن وقتی تا صب تنهایی بالا سر بچم نشستم و گفت بذار انقد گریه کنه بمیره وقتی مریض شدم و افتادم یه طرف کسی نگفت چته وقتی شبامو با گریه صب کردم خیلی دیر کردم خیلی یه بچرم بدبخت کردم 

ن عزیزم خودکشی کنی ک دشمن شاد میشه دخترت هم محبت میخاد یه پولی ازشون بکش لااقل ..میخای مجانی عروس شو ...

چون کسی پشتم نبود اینا خودشون تعیین کردن مهریم چیزی نیس که بخوام بگیرم 

چون کسی پشتم نبود اینا خودشون تعیین کردن مهریم چیزی نیس که بخوام بگیرم

اگه شوهرت خرجی زندگی میده بمون و کم کم اخلاقت عوض کن ازت حساب ببره چرا انقد ساکت موندی 

خودم و خدام💌